Нагадати пароль | Реєстрація
Неділя, 6 жовтня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Подвійне самогубство закоханих на Луганщині

21 серпня 2012, 20:35
Дата ефіру/події: Вівторок, 21 серпня 20:35

На Луганщині закохані просто на березі водосховища вирішили вкоротити собі віку. У передсмертній записці повідомили, що їх намагаються розлучити, і попросили поховати разом. А дітям, мовляв, без батьків житиметься ліпше. Далі пара взялася реалізовувати свій намір.

Андрій з Іриною на Ісаківське водосховище виїхали з вечора. Там провели ніч. Уранці почали складати прощальний текст.

Євген Соломін, кореспондент:

- Передсмертну записку правоохоронці знайшли серед особистих речей. У ній ті просили пробачення, в смерті нікого не винити і слова про те, що це єдиний спосіб врятувати родину.

Далі Ірина взяла мотузку з сумки й задушила коханого. Потім ножем почала різати себе - завдала кілька ударів у шию і живіт. Жінка була медиком, тож сподівалася на швидку смерть. Проте закривавлені тіла побачили дачники і викликали швидку та міліцію. Їм поранена встигла розповісти всі деталі злочину.

Андрій Олійник, заступник керівника відділу Перевальського РВ міліції:

- Как пояснила женщина, она сама себе эти раны причинила, желая покончить жизнь самоубийством, и вкратце пояснила, что случилось с мужем, труп которого остался лежать на берегу.

Жінку відвезли до лікарні, де її одразу впізнали. Виявляється, вона донедавна тут працювала медсестрою. Зараз Ірина в реанімації.

Олег Дудник, заввідділу Алчевської міської лікарні:

- Множественные колотые, резаные травмы. Она поступила и находится в крайне тяжелом положении, и перспективы крайне сомнительные.

А міліціянти повідомили, що вони знають загиблого. За кілька місяців до трагедії чоловік вийшов із в'язниці і одружився. Проте сімейна ідилія тривала недовго. Він украв мобілку і йому загрожувало чергове позбавлення волі.

Андрій Олійник, заступник керівника відділу Перевальського РВ міліції:

- В отношении этого покойного было возбуждено уголовное дело. Санкция статьи довольно серьезная. Поэтому, не желая сидеть, решили свести счеты с жизнью. 

Водночас правоохоронці порушили карну справу проти жінки. Після стабілізації стану її здоров'я їй висунуть звинувачення у зумисному вбивстві. Ірині загрожує від 10 років ув'язнення до довічного.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.