Нагадати пароль | Реєстрація
Четвер, 2 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У Києві палав гаражний кооператив

23 серпня 2012, 00:41
Дата ефіру/події: Четвер, 23 серпня 00:41

Масштабна пожежа в Києві. На Солом'янці на вулиці Радченка зайнялися гаражі з дорогими машинами. Рятувальники, що виїхали на виклик, і вогонь гасили, і автомобілі намагалися врятувати.

Вогонь, що спалахнув у цьому гаражному кооперативі, поширювався дуже швидко - охопив одразу сім авто-боксів. Серед машин, які там стояли, були й дорогі. 

Свідок:

- Приехали ставить бампер. Еще когда были на подъезде, увидели, что оттуда идет дым. Был такой специфический запах гари, гарь воняла. Подошли сразу же к ребятам. Говорим - что у вас там воняет? Все сразу выбежали, посмотрели, что тут происходит. Следовательно, вызвали сразу же пожарную службу.

До приїзду рятувальників налякані чоловіки намагалися власноруч приборкати вогняну стихію. Проте - марно.

Свідок:

- К сожалению, ничего не получилось. Потом приехали, слава богу, пожарные и успели уже как-то тут все предотвратить вовремя.

Разом із пожежними автоцистернами на місце події прибули і машини швидкої допомоги.

- Здраствуйте. Еще никто не обращался? Отлично.

Люди, що були на місці пожежі, не постраждали. А ось авта полум'я пошкодило. Оцій вантажівці не пощастило. Її не встигли витягти. Попри оперативні дії рятувальників, кілька гаражів згоріли дотла. Причину займання з'ясовують.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.