Нагадати пароль | Реєстрація
Субота, 27 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Вбивча пристрасть на Луганщині

23 серпня 2012, 02:09
Дата ефіру/події: Четвер, 23 серпня 02:09

Третій зайвий. На Луганщині любовний трикутник призвів до трагедії. В місті Антрациті дружина застукала свого чоловіка в ліжку з коханкою. Одразу витягла ножа й накинулася на парочку. Як наслідок - молодицю відвезли в реанімацію, чоловіка - в морг, а саму жінку в - СІЗО.

Що Олександр вряди-год бігає до молодиць - Олена здогадувалась. Утім жодного разу не спіймала на гарячому. Аж одного дня зайшла по чоловіка на роботу. Там сказали - він пішов додому. Проте й у квартирі його не було. Тож Олена рушила до оселі ймовірної коханки.

Валентина, постраждала:

- Александр был в моей хате. Ему неоднократно звонила жена. Но он отвечал, шо он на работе. Когда отключался телефон, я со своей мамой ему говорили - уходи, будут неприятности. Но он не реагировал.

Коли ж дружина вдерлася до хати - побачила солодку парочку в ліжку. Тоді витягла з сумки прихопленого вдома ножа й накинулася на коханців.

Олена, підозрювана:

- Они лежали, она вскочила. И всё. Я ему не дала встать. Я его потом трусила и скорую вызвала.

Коли до хати приїхали медики, вони лише констатувала смерть чоловіка. Коханку ж відвезли до лікарні. Ревниву жінку - затримали.

Інна Мірошниченко, слідчий Антрацитівського МВ міліції:

- Около года она знала, что муж ходит к ее знакомой, она просила ее не пускать мужа, с мужем разговаривала, но безрезультатно. Она сожалеет, что так случилось, говорит, что убивать не хотела - просто в порыве.

Після вбивства жінка встигла повідомити власних дітей, що батька в них більше немає. Тепер не буде й матері, щонайменше 15 наступних років. Бо саме стільки загрожує ревнивій дружині за вбивство чоловіка й завдання тяжких тілесних ушкоджень його коханці. У шлюбі Олена прожила з Олександром 24 роки.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
Комментарий удален

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.