Нагадати пароль | Реєстрація
Середа, 22 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Під Києвом розбилася БМВ, п'ятеро загиблих

27 серпня 2012, 21:24
Дата ефіру/події: Понеділок, 27 серпня 21:24

П'ятеро людей загинули в страшній аварії в Києві. БМВ на шаленій швидкості поцілила у стовпа. Машину розкурочило, а людям повідривало кінцівки.

Ось такою виїхала з Обухова потужна 740-ва БМВ.

А такою стала вже на Столичному шосе у Києві. Марку машини можна з'ясувати хіба що за позначками на колесах.

Що сталося на 23-му кілометрі Старообухівського шосе, достеменно не відомо. Експерти відтворюють картину буквально по крихтах. БМВ на зустрічному узбіччі обіймає електроопору. Та так, що стовп нахиляється й відвалюються плафони. Німець не їхав - летів. Впоратись водієві з кермом щось завадило. Можливо, слизька дорога, адже йшов дощ. Можливо - нетверезий стан - кермувальник напередодні відсвяткував день народження. Довкола автомобіля валялися вітальні листівки.

В автівці їхали п'ятеро чоловіків. Четверо - загинули миттєво. Декому навіть кінцівки повідривало. П'ятого пасажира шпиталювали. Утім, і він помер, навіть не доїхавши до лікарні.

Олена Ткаченко, кореспондентка:

- Нині місце страшної традедії важко відшукати серед пейзажів Старообухівського шосе. Щось змив дощ, щось поприбирали комунальні служби. Залишився тільки оцей нахилений стовп та купа дрібних уламків, а також з'явилися квіти скорботи. В аварії загинули зовсім молоді люди.

Водієві - найстаршому з усіх - тридцять один рік. Двом наймолодшим пасажирам - по двадцять.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
Спростуйте недостовірну інформацію, яка висвітлена в новинах і цим Ви доведете, що дійсно професіонали; тільки сильні визнають власні помилки, а слабких зобов'язує їх визнавати рішення суду, яке набрало законної сили!!!
1.Водій і власник автомобіля це різні поняття!!!
2.Козин та Обухів це різні населенні пункти!!!
3.На малюнку неправдиво вказана модель транспортного засобу!!!
4.Напередодні відсвяткував свій день народження не кермувальник, а власник транспортного засобу!!! Це вже схоже на наклеп!!!
5.Читати чужі листівки не тільки незаконно, а принаймі невиховано!!!
Тож, будь-ласка, спростуйте неправдиво висвітлену в новинах інформацію.
Паша 05.09.2012, 21:08 ответить

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.