Нагадати пароль | Реєстрація
Четвер, 25 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Асоціальний спосіб життя спровокував пожежу в столиці

29 серпня 2012, 23:07
Дата ефіру/події: Середа, 29 серпня 23:07

Два життя забрала пожежа у столичній 9-поверхівці. Зайнялося у квартирі, де мешкала дивакувата літня жінка. Вона загинула у вогні разом зі знайомим.

Густий дим з вікон квартири на останньому поверсі побачили сусіди. Вони і викликали рятувальників. Двері пожежникам ніхто не відчиняв - довелося їх ламати. У коридорі натрапили на тіла жінки і чоловіка. Зайти до кімнати було неможливо. Власниця оселі забила її мотлохом заввишки 1,5 метра.

Володимир Беднарчик, керівник Деснянського РВ Держтехногенбезпеки м. Києва:

- Там квартира, скажем, назвати її квартирою дуже важко, житлове приміщення, бо більшість людей розуміє - квартира - це там, де живуть люди, а це було більше схоже на смітник.

Через це гасити полум'я було вкрай складно. Приборкавши займання, рятувальники ще кілька годин викидали з вікна обгорілі речі. Загибла - 1941 року народження. Сусіди називають її дивакуватою самітницею.

Володимир Беднарчик, керівник Деснянського РВ Держтехногенбезпеки м. Києва:

- Як розповідав майстер ЖЕКа, що на інструктажі, коли вони приходили, вони двері не відчиняли, відмовлялися спілкуватися, навіть в бесіді біля будинку, коли вони спілкувалися, люди вели себе неадекватно, вели такий образ життя, що по смітниках зносили сміття, зносили весь непотріб у хату.

Ірина, сусідка:

- Она была женщина со странностями, но никому вреда не приносила, не пила, не курила, пьяных тут никогда никаких не было. Но со странностями, она много лет не работала, соседей к себе она тоже никого никогда не запускала, даже если мы встречались и она открывала дверь, предположим, и мы идем, она тут же дверь захлопывала.

Загибла спадкоємців не мала. Тож уже зранку комунальники почали звільняти квартиру від непотребу. Усе скидали з балкона на очах ошелешених сусідів.

Ірина Винокурова, кореспондентка:

- Увесь цей мотлох самотня старенька жінка роками збирала у своїй однокімнатній квартирі. Аби звільнити її від усього цього, працівникам ЖЕКу знадобилось більше шести годин.

Попередня причина пожежі - необережне поводження з вогнем. Утім, до загибелі людей призвів саме їхній спосіб життя. Рятувальники кажуть, якби оселя не була завалена мотлохом, вогонь не поширивсь би так швидко.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.