Нагадати пароль | Реєстрація
Понеділок, 29 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

На Полтавщині зустріч однокласників закінчилася вбивством

29 серпня 2012, 23:45
Дата ефіру/події: Середа, 29 серпня 23:45

Трагедією обернулася зустріч однокласників на Полтавщині. Суперечка між одним зі святкувальників і випадковим гостем місцевої кав'ярні переросла в стрілянину. Один чоловік загинув, іншого відправили до СІЗО.

Колишні однокласники зустрілися в кав'ярні на березі річки. За теплими спогадами, підкріпленими алкоголем, час летів непомітно. Розходитися не поспішали. На світанні один з них підійшов до адміністрації кафе і попросив продовжити свято.

Ігор, свідок:

- Він попросив, коли все закриється, що вони ще трошки посидять з друзями, ну зустріч однокласників, ну я йому дозволив, кажу: хорошо, посидьте.

Разом з однокласниками залишився й 27-річний місцевий мешканець. Що трапилося між ним та 31-річним святкувальником, невідомо - ніби спокійно спілкувалися.

Ігор, свідок:

- Ну і вони зайшли всередину, я тоже за ними зайшов, через пару хвилин вони порозмовляли, опять вийшли і буквально через хвилину я почув постріл.

Володимир Пригода, старший слідчий Гадяцького РВ міліції Полтавської області:

- Під час сварки один із осіб дістав із власного автомобіля власну мисливську рушницю і зробив постріл у іншого. Після пострілу  особа, яка скоїла даний постріл, з місця події втекла.

Свідки кажуть, стрілець поцілив жертві у груди. Поранений ще деякий час був живий.

Ігор, свідок:

- Я вибіг, злякався, побачив, як Паша зайшов, уже держась за грудь, упав прям в барі, начав кликать через зуби врача.

Володимир Пригода, старший слідчий Гадяцького РВ міліції Полтавської області:

- Потерпілий з вогнепальним пораненням був доставлений в Гадяцьку ЦРЛ , де йому надавалась медична допомога, але під час медичної допомоги потерпілий помер, особа, яка скоїла даний злочин, була затримана.

Що саме не поділили чоловіки, чому один з них схопився за зброю, з'ясовують слідчі. Та вже достеменно відомо -  за навмисне вбивство стрільцеві світить до 15-ти років тюрми.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.