Нагадати пароль | Реєстрація
Середа, 8 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Псевдосвященик у Києві забив насмерть людину

31 серпня 2012, 00:02
Дата ефіру/події: П’ятниця, 31 серпня 00:02

Довічне ув'язнення дістав у Києві священик. Принаймні, таким себе вважав сам підсудний. Щоправда, попри релігійні переконання, чоловік у рясі крав і навіть убив людину.

Ще торік чоловіка затримали за крадіжку авта. Та потім з'ясували - на чужій автівці він намагався втекти. Адже вбив людину. Це він зараз у шкірянці, а напередодні носив рясу священика. Підозрюваний називав себе святим отцем, переконував, що має відповідну освіту.

Олександр Мельничук, прокурор Голосіївського району м. Києва:

- На ньому була одіта ряса, був одітий відповідний головний убор. На грудях висів значних розмірів хрест.

У такому вигляді і скоїв страшний злочин. Спочатку нагодував людину, а потім забив до смерті.

Засуджений:

- У нас виникла ссора. Ми подралися з ним і я його почав бити. Сначала я ударив у голову, руку вибив. Потом я его бил ногами и руками.

Чоловік розповідає, як стрибав уже на мертвому. Навіщо, пояснити не зміг. Та результат побиття був такий, що навіть експерти спочатку назвали загиблого жертвою ДТП.

Олександр Мельничук, прокурор Голосіївського району м. Києва:

- Дуже було багато тілесних ушкоджень на ньому, і збагнути, що ці така сукупність ушкоджень була завдана однією людиною, було дуже важко уявити.

Лиходій дістав довічне ув'язнення. Таку виняткову міру в прокуратурі пояснюють минулим злочинця, який мав шість судимостей та провів у тюрмі сімнадцять років.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.