Нагадати пароль | Реєстрація
Середа, 26 червня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Озброєний грабіж розкрито в Криму

4 вересня 2012, 00:18
Дата ефіру/події: Вівторок, 4 вересня 00:18

У Криму грабіжник, якого заскочили на місці злочину, відкрив стрілянину по переслідувачах і поранив двох людей. Жінка дістала кулю в груди, кілька діб вона була в комі.

Молода пара з Білорусі приїхала на відпочинок до Криму, винайняла житло в Симеїзі. Повернувшись якось увечері з друзями до квартири, застали там злодія. Він кинувся навтьоки.

Василь Калинка, перший заступник керівника Алупкинського МУ міліції:

- Потерпевшие начали преследовать его. Когда попытался скрыться от преследования через забор, его друзья потерпевшего сбили палкой большой, и он упал в кусты.

До зловмисника підбігла наймачка житла, тоді злочинець витяг пістолета  і майже впритул вистрілив у дівчину.

Ірина Футомська, співробітниця Ялтинського МУ міліції:

- Девушка поступила в больницу в крайне тяжелом состоянии. Врачи не ручались за ее жизнь, и несколько дней она находилась в состоянии комы.

Завдяки молодому та сильному організмові й зусиллям лікарів, 24-річна постраждала опритомніла, і її життю нічого не загрожує. Вже в лікарні вона довідалася, що під час переслідування злочинця він влучив і в її коханого. Утім, у нього поранення не тяжке. Крадія затримали.

Василь Калинка, перший заступник керівника Алупкинського МУ міліції:

- Был впоследствии задержан непосредственно при участии друзей потерпевших и вовремя подоспевшего наряда "Беркута". Оружие было изъято - пистолет револьверного типа травматический с резиновыми пулями.

Затриманий - 26-річний мешканець Симферополя, якого вже судили за аналогічний злочин. Тепер правоохоронці проводять слідчі дії, аби з'ясувати всі деталі стрілянини.

Ірина Футомська, співробітниця Ялтинського МУ міліції:

- По данному факту возбуждено угловное дело по ч. 4 ст. 187 - вооруженное разбойное нападение. Кроме того, сейчас решается вопрос о возбуждении уголовного дела по покушению на убийство.

Зважаючи, що зловмисника вже судили раніше, він може потрапити за ґрати років на 15-ть.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.