Нагадати пароль | Реєстрація
Понеділок, 20 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

На Івано-Франківщині породілля вбила немовля за те, що кричало

4 вересня 2012, 00:30
Дата ефіру/події: Вівторок, 4 вересня 00:30

Вбила власне немовля, бо воно плакало. Жахливий злочин скоєно на Івано-Франківщині. Породілля вгамувала крихітку мискою: щосили вдарила нею донечку по голові. Потім мертву дитинку закопала на подвір'ї.

Першими запідозрили лихе медики, які спостерігали за жінкою, коли вона ще була вагітною. Вони й звернулися до міліції - кажуть - мала живіт - і раптом нема. А дитини не видно. Знайшли крихітку, вже мертву, правоохоронці. Вони швидко з'ясували - вбила немовля його рідна мати.

Ярослав Шекеряк, керівник відділу Верховинського РВ міліції:

- Ця дитина жила, за словами експертів, після народження протягом 15-20 хвилин. І причиною смерті було розщеплення кісток черепа, крововилив у мозкову тканину.

Це вже дізналися згодом, після ексгумації тільця. А до того жінка запевняла - дитинка народилася мертвою. Утім, під тиском доказів, у сташному злочині таки зізналася.

- Узяла миску з ручкою та й ударила по голові. В мене болі сильні були, а вона плакала.

26-річна жінка розповіла, що народжувала вдома сама, бо допомогти не було кому. Немовля дуже плакало, тож вона заспокоїла його  посудиною. Коли побачила, що дитинка не дихає, пішла шукати місце, аби позбутися тільця. Закопала його на власному подвір'ї перед входом до стайні.

Олена, затримана:

- Коли я викопала яму, вернулася за дитиною, я розгорнула її, там її поклала, прикрила глиною і пішла в хату.

Тепер жінку обстежують психіатри. Водночас правоохоронці порушили кримінальну справу за фактом "навмисне вбивство". Якщо затриману визнають осудною, дві інші маленькі її доньки не побачать матері впродовж наступних п'яти років.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.