Нагадати пароль | Реєстрація
Понеділок, 29 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

На столичній Кільцевій водії не помічають ані пішоходів, ані знаків

4 вересня 2012, 21:30
Дата ефіру/події: Вівторок, 4 вересня 21:30

Одразу дві автопригоди сталися вночі на столичній Кільцевій дорозі. Як наслідок - загинула молода дівчина. Ще троє людей опинилися в лікарні.

Столична Кільцева дорога. Двоє жінок перетинали її переходом, де вже кілька днів не працює світлофор. Крім того, ввечері тут суцільна темрява. Тож встигли ступити лише кілька кроків, і опинилися під колесами мотоцикла. Втім, свідки пригоди кажуть - двоколісний зупинився, щоб пропустити людей. А ось позашляховик, що їхав за ним, пригальмувати не встиг, тож ударив байка і той вже збив перехожих. Машина поїхала собі далі, твердять самовидці.

Наталя, свідок:

- Я услышала сначала сильный удар, увидела, как летел джип, я не заметила, девочек сбил или нет, но я увидела уже труп. А парень, который на мотоцикле, он шел юзом уже, проехал немножко дальше и потом начал переворачиваться и остановился почти возле самой остановки.

Від удару 23-річна перехожа загинула. Інша жінка, як і водій мотоцикла, з травмами потрапила до лікарні. Всупереч свідкам, у ДАІ кажуть - попередньо з'ясували, що контакту мотоцикла з жодним транспортним засобом не було. Тож відповідати за наслідки пригоди доведеться, ймовірно, саме байкерові.

Ірина Винокурова, кореспондентка:

- На переході, де загинула 23-річна дівчина, світлофор так і не працює, тож десятки людей і надалі змушені тут ризикувати власним життям.

У нас перед очима пішоходи намагаються зупинити автівки, аби перейти дорогу. Втім, загальмувати потік, що рухається чотирма смугами, майже нереально. 

- Водітелі не спиняються. Отка якщо перерва є, отко то переходимо, а так не можна перейти.

+++

Не помічають водії на нічній автостраді не лише пішоходів, а й працівників дорожніх служб. На тій же Кільцевій темної пори вантажівка наскочила на два котки, що лагодили асфальт. Внаслідок зіткнення водій одного з них потрапив до лікарні. Інший - відбувся переляком.

Володимир, працівник дорожньої служби:

- Було ограждено все, делали середню полосу, все було ограждено, ну знак под ним, под машиною.

Водій, що попри попереджувальні знаки та огорожу влетів на закриту смугу, стверджує - уникав зіткнення з іншим автомобілем.

Водій вантажівки:

- Там иномарка обгоняла, откуда она взялась - я не знаю, пришлось резко тормозить, что получилось.

- А скорость какая у вас была?

- Около 60 где то. Как не заметил, я заметил, просто деваться некуда было, это все в считаные секунды - она выскочила, эта машина, и я начал тормозить.

Нині ДАІвці з'ясовують причини цієї аварії. А працівники дорожньої служби поки без роботи: їхній транспорт треба ремонтувати.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
I can't hear anything over the sound of how awesome this aritcle is.
Miracute 01.12.2012, 11:10 ответить
Whoa, whoa, get out the way with that good inofrmatoin.
Enoque 01.12.2012, 10:49 ответить
каждому пешеходу по пистолету! не остановился на переходе водил-дебил - изрешетить супостата!

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.