Нагадати пароль | Реєстрація
Четвер, 28 березня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Одеські міліціянти через дрібну крадіжку довели затриманого до спроби самогубства

4 вересня 2012, 22:46
Дата ефіру/події: Вівторок, 4 вересня 22:46

Міліційний скандал спалахнув в Одесі. Правоохоронці кілька днів катували чоловіка, який вкрав в Одеському дельфінарії м'яку іграшку. Зрештою звинувачуваний не витримав і спробував укоротити собі віку.

Інцидент стався в Ланжеронівському відділі міліції. Саме сюди привезли підозрюваного. Правоохоронців викликала служба безпеки дельфінарію. Вони стверджували - чоловік украв у закладі м'яку іграшку. За такий "тяжкий" злочин міліціянти катували бідолаху кілька днів, а коли в підозрюваного вже не стало сил це витримувати - схопив ножиці та порізав собі живота. Щоправда, нині керівництво дельфінарію каже - про крадіжку вперше чує.

- Не было, ничего нет, я такого не слышала, сейчас вы мне первая говорите, я вообще без понятия, о чем речь идет.  

Натепер чотирьох співробітників цього відділу міліції звільнили, ще трьох - притягли до дисциплінарної відповідальності. Тут на цю тему воліють не говорити.

Санасар Папітян, співробітник Приморського РВ міліції м. Одеси:

- Руководство, наверное, на выполнении своих должностных обязательств находится. Поэтому обращайтесь в наше базовое отделение - там вас примут и все пояснят.

Прокуратура Приморського району Одеси вже порушила кримінальну справу одразу за двома статтями - перевищення службових повноважень та незаконне затримання.

Генадій Фуртат, прокурор Одеси:

- Это дело возбуждено в отношении работников Приморского районного отдела милиции Одесского горуправления, пока фигурант - один человек по делу, устанавливаются другие лица. Он отстранен от должности своей и дальше будет решение принято о мере пресечения и дальнейшего расследования дела.

Та хоча адміністрація дельфінарію претензій до чоловіка, який украв іграшку, не має, проти нього теж порушили кримінальну справу.

Генадій Фуртат, прокурор Одеси: 

- Факт был хищения, то, что они сейчас претензий не имеют - это лично их, значит, позиция, но сам факт зафиксирован был. Сейчас эти все вопросы уточняет следствие - есть претензии, нет претензий.

Нині постраждалий під вартою, про нього відомо, що раніше вже був засуджений.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
Пора мужики, таких ментов уничтожать самим. Где в стране какой безпредел, там обезательно єти мясники и наркоторговці.
Михаил 10.09.2012, 21:20 ответить

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.