Нагадати пароль | Реєстрація
Четвер, 28 березня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Під Києвом сварка на риболовлі переросла у стрілянину

4 вересня 2012, 22:58
Дата ефіру/події: Вівторок, 4 вересня 22:58

Риболовля мало не закінчилася трагедією у Фастові, на Київщині. Від затишного озера до лікарні потрапив чоловік із вогнепальним пораненням. 

Який же це відпочинок без алкоголю - подумали троє приятелів, збираючись на риболовлю. Коли захмеліли, між двома чоловіками виникла суперечка.

Затриманий:

- Произошла очень неприятная ситуация, то есть конфликт. Люди были пьяные, не контролировали себя, выражались нецензурной бранью.

Образи посипалися на одного з друзів - колишнього тюряжника. Він не стерпів приниження, пригрозив застрелити кривдника та пішов геть.

Ігор Малахов, заступник керівника Фастівського МВ міліції:

- Пізніше повернувся та з мисливської рушниці здійснив постріл. Потерпілий на даний час знаходиться в лікарні з вогнепальним пораненням лівого бедра.

Петро Присяжнюк, в.о. заввідділу Фастівської лікарні:

- При надходженні загальний стан хворого був задовільний. Був у свідомості, відповідав адекватно, реагував. Адекватний був і взагалі критично орієнтований в просторі, часі і в особистості.

Помстившись, стрілець закопав рушницю на власному подвір'ї, та вже за три години після злочину його затримали бійці спецпідрозділу "Беркут".

Ігор Малахов, заступник керівника Фастівського МВ міліції:

- Треба дати маленьку характеристику нашому підозрюваному - це раніше судимий громадянин, який підтримує тюремні традиції і дані висловлювання в його адресу призвели до того, що він дуже оскорбився і здійснив даний вчинок.

Затриманий:

- То есть я не зверь, но уже до такой степени… Решать вам, канешно, но я говорю - я не хотел етого. То, што я совершил, я человек горячий, дейчтвительно. Ну тюрьма, вы знаете, она не исправляет людей.

За плечима чоловіка - 12 років тюремного життя. За невміння приборкати лють йому доведеться пробути за гратами ще від семи до п'ятнадцяти років.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
Knowledge wants to be free, just like these airctels!
Sussan 27.09.2012, 06:24 ответить

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.