Нагадати пароль | Реєстрація
Середа, 26 червня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Школярі на Луганщині розважалися викраденням автівок

6 вересня 2012, 22:52
Дата ефіру/події: Четвер, 6 вересня 22:52

На Луганщині 5-ро школярів під час літніх канікул розважалися викраденням автівок. Протягом місяця забрали 15-ть машин. На злочин ішли добре хильнувши. Полюбляли мартіні, коньяк та пиво, а на додачу - проїхатися з вітерцем. Крали лише ВАЗівки. Натішившись, кидали авта, де заманеться.

Всі п'ятеро автокрадіїв навчаються в одній зі шкіл Сіверськодонецька. Найстаршому - щойно виповнилося 17-ть, іншим чотирьом - по 16-ть років. Відпочивали ж як дорослі - з пивом, коньяком та мартіні. Нажлуктившись такого коктейлю, виходили поїздити чужими машинами. Сергій - один із перших, у кого п'яне товариство забрало Жигулі. Постраждалий каже - навіть уявити не міг, щоб на його стареньку машину хтось накинув оком. Проте, так думав не лише він, а й решта господарів викрадених підлітками ВАЗів.

Сергій, постраждалий:

- Я, честно, боялся, чтобы не спалили. А когда увидел, огорчился. Разорили, конечно. Салон поснимали. Фары. Что можно было снять - поснимали. Машину вернули уже.

З 15-ти украдених авт міліціянти виявили лише два. Решту шукають. За особливостями слідів слідчі зрозуміли - працюють непрофесіонали. Як саме викрили малолітніх грабіжників - правоохоронці не поточнюють. Проте, затримали всіх і одразу. Двох запроторили в СІЗО, решта - підписала зобов'язання про невиїзд.

Ольга Косилкова, старший слідчий Сіверськодонецького МВ міліції:

- У несовершенннолетних имелся набор ключей, при помощи котрого они открывали двери, заводили и ездили кататься по городу, после чего разбивали и бросали.

Всі затримані - із забезпечених родин. Батьків шокував літній відпочинок дітей. Хлопці ж і самі не знають, навіщо крали авта.

Олег, підозрюваний:

- Во-первых, выпил, а во-вторых, и сам не знаю.

- Ачто с ними делали?

- Бросали и уходили.

Міліціянти вже порушили карну справу за статтею "незаконне заволодіння транспортними засобами". Якщо вину учнів доведуть у суді, школу їм доведеться закінчувати за гратами.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.