Нагадати пароль | Реєстрація
Неділя, 5 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Жінка замовила вбивство колишнього чоловіка на Львівщині

6 вересня 2012, 23:19
Дата ефіру/події: Четвер, 6 вересня 23:19

На Львівщині жінка замовила вбивство колишнього чоловіка, щоб не ділити після розлучення майна. За 10 тисяч доларів найняла кілера й почала чекати на результат.

Подружжя сім років жило в містечку Буську на оцій вулиці. Їй - 41, йому - 35. Виховували доньку. Та півроку тому розлучилися. Почали ділити майно. "Яблуком рзбрату" стала оселя вартістю 100 тисяч доларів.

Вікторія Балицька, кореспондентка:

- Цей будинок найбільший та найяскравіший в окрузі. Колись подружжя спільно його побудувало. Тут мала запанувати атмосфера любові та злагоди. Та за іронією долі це помешкання ледь не стало ціною людського життя.

Щоб не ділити з екс-чоловіком оселі, жіночка вирішила його вбити. Тож почала шукати кілера. Інформація про це потрапила до правоохоронців. Вони й взялися реалізувати план пані - а саме, імітувати напад. Псевдо-кілер зустрівся із замовницею і взяв аванс - 2 тисячі доларів. Решту мав отримати після того, як принесе світлини із зображенням мертвого тіла.

Василь Телиця, керівник управління ГУ МВС України у Львівській області:

- Було проведено комплекс заходів, в якому було імітовано вбивство чоловіка. Були відзняті фотографії. Показані дружині, після чого вона розрахувалася ще частиною грошей. Умовою її було також спалити тіло чоловіка, щоб не було воно знайдено.

Замовленому довелося зіграти не найліпшу роль - власного трупа. Для цього у столичній лабораторії його загримували так, начебто в нього кілька вогнепальних ран у голові і сфотографували. Цей незаперечний доказ псевдо-вбивця і показав дружині після того, як вона заплатила решту грошей - 7 тисяч доларів.

Роман Рибицький, заступник керівника управління ГУ МВС України у Львівській області:

- Лише тоді кіллер представив їй фотокарточку. А побачивши її, вона дійсно вжахнулася. І зрозуміла, що замовлення виконано, за замовлення вона подякувала. І десь певно в якісь моменти на її душі стало легше. Вона була задоволена виконаною роботою. Вона цікавилася в кіллера, що він говорив перед смертю. Цікавилася, як він себе поводив.

Замовницю затримали УБОЗівці - вона в усьому зізналася. Свої дії пояснила тим, що екс-чоловік лупцював навіть її дітей від першого шлюбу. Вчинок жінки шокував сусідів. Вони запевняють - подружжя жило мирно, сварок не чули.

Надія, сусідка:

- Та я вам не вірю, таке неможливо. Як вони сє так..ну, та вищо? Я б не сказала, вона досить нормальна жінка, щоб щось таке в неї, по перше, в неї троє дітей. Слухайте, то неможливо.

Сьогодні мешканка розкішного будинку в ізоляторі тимчасового тримання. Їй загрожує до 15-ти років позбавлення волі.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
Your caurnim must be protecting some very valuable brains.
Farrah 29.09.2012, 08:57 ответить

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.