Нагадати пароль | Реєстрація
Субота, 4 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Одеський мажор-рецидівіст може знову лишитися безкарним

6 вересня 2012, 23:31
Дата ефіру/події: Четвер, 6 вересня 23:31

Затримали мажора - сина депутата Одеської облради Дмитра Кравця, який три роки тому збив насмерть парубка та покалічив дівчину. Цього разу проти нього порушили кримінальну справу за крадіжку особливо великих розмірів. Зараз підозрюваний перебуває в ізоляторі тимчасового утримання, та чи покарають чергового представника золотої молоді - питання.

У міліції інформації про затримання Дмитра Кравця небагато. Деталей не розповідають. Посилаються на таємницю слідства.

Володимир Шаблієнко, речник ГУ МВС України в Одеській області:

- Відносно даного громадянина слідством порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого частиною 3, статті 185 КК України - крадіжка. Малиновським судом міста Одеси йому обран запобіжний захід - тримання під вартою. Наразі він зараз перебуває у ізоляторі тимчасового утримання Одеського міського управління міліції. Триває слідство.

Та в СІЗО підозрюваний може й не потрапити. Він подав апеляцію на свій арешт. Яке рішення ухвалять - поки не відомо. Що Кравець сяде за грати - мало хто вірить, бо він уже уникнув покарання за страшну ДТП, в якій загинув парубок, а дівчина стала інвалідом.

Лариса Гусєва, мати постраждалої:

- Его прикрытие - это депутатский мандат его отца, который сейчас работает в облсовете, и его прикрытие - это трое детей. Естественно, которыми он не занимается, а занимается кражами автомобилей и вот преступной деятельностью. Ведь люди, которые с ним работали в предыдущих преступных группировках, они были наказаны. Я думаю, что он не болен психически, он очень расчетлив, он очень спокоен и он знает очень хорошо, что его отмажут.

Нагадаємо, ДТП сталася 22 серпня 2009-го - парубок і дівчина зупиняли автівку на Фонтанській дорозі. На швидкості 112 кілометрів за годину Кравець збив пару. Двадцятивосьмирічний Василь Карпенко загинув, його подруга Наталя Гусєва вижила,
але стала калікою. Два з половиною роки тривало слідство, результат - амністія. Суд керувався тим, що у звинувачуваного троє неповнолітніх дітей. Більш того, адвокати мажора подали апеляцію про відхилення постанови суду щодо компенсації постраждалим. Родини можуть не отримати ні копійки.

Список порушень Дмитра Кравця багатий - 16 епізодів викрадення машин, смертельна ДТП і ось нова справа. Чи покарають цього разу сина депутата - велике питання.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.