Нагадати пароль | Реєстрація
Субота, 4 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Сумчанин захопив заручників, щоб повернути жінку

7 вересня 2012, 23:25
Дата ефіру/події: П’ятниця, 7 вересня 23:25

Захопив заручників, щоби змусити колишню дружину повернутися. Чоловік пригрозив жінці фізичною розправою, а через два тижні, коли вона не послухалася, прийшов до неї на роботу з ножем. Коханої не знайшов, тоді полонив двох медсестер. І висунув вимогу - привести до нього керівника лікарні та дружину. Замість них приїхали правоохоронці.

В обласній лікарні - переполох. Чоловік напідпитку прийшов до ортопедичного відділу та, погрожуючи ножем, захопив двох медсестер  заручницями. Посадивши дівчат поруч із собою на дивані в коридорі, вимагав покликати головного лікаря й колишню дружину, що працює в цьому закладі. Утім, медики вже встигли натиснути тривожну кнопку. За кілька хвилин прибули охоронці.

Віталій Фролов, співробітник ВДСО в Сумській області:

- Мы увидели сидящего на диване мужчину с двумя женщинами, одна из которых его успокаивала, так как он вел себя неадекватно, угрожая ножом, который находился у него в правой руке, а вторая плакала.

42-річний розбишака розмахував лезом перед очима наляканих сестер. Одну з них ще й тримав за руку. Тож, міліціянти діяли швидко.

Володимир Панченко, співробітник ВДСО в Сумській області:

- На момент затримання він питався чинити опір, але спільно з моїм напарником ми заблокували його руки, вибили ніж і затримали і посадили в службовий автомобіль.

Нажахані медпрацівники побоялися розповідати, що коїлося в коридорі.

- Ой, не надо мене, пожалуйста, та ну зачем оно мені надо.

Натомість затриманий залюбки пояснював, навіщо прийшов до лікарні.

Затриманий:

- Я пришел в последний раз попросить ее вернуться. 

- А нож причем тут?

- А нож так… Как в кинофильмах советских.

Чоловік не вперше намагався агресивно владнати стосунки зі своєю колишньою. Два тижні тому він пригрозив жінці фізичною розправою. Та після профілактичної розмови міліціянти його відпустили.  

- Не выдержали нервы.

- Почему?

- Из-за предательства жены и друга.

Тепер за бешкет у громадському місці із застосуванням холодної зброї  ревнивцеві загрожує семирічне ув'язнення.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.