Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 17 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Огляд ДТП

13 вересня 2012, 10:46
Дата ефіру/події: Четвер, 13 вересня 10:46

На Дніпропетровщині,  посеред білого дня, під колеса легковика потрапила  79-річна пенсіонерка. "Запорожець" летів  у напрямку селища Лобойківки. Як кермувальник не помітив на дорозі стареньку, не зрозуміло.  Правоохоронці припускають, саме порушення правил дорожнього руху та неуважність водія призвели до трагедії. 

Євген Максютенко, старший інспектор відділу УДАІ в Дніпропетровській області:

- Водитель автомобиля "ЗАЗ", превысив скоростной режим, совершил наезд на женщину 33 года рождения, которая скончалась на месте.

Двоє москвичів дивом не загинули неподалік Рівного, в селі Білій Криниці. Росіяни на  "БМВ"   їхали до Європи. Та їхню подорож зіпсувала вантажівка. Все сталося несподівано.

Три фури  рухались, одна за одною, крайньою правою смугою. Дві з них зупинились перед світлофором, а третя почала маневрувати і вдарила "БМВ". Після удару німецька іномарка тричі перевернулася в повітрі. На диво, після таких карколомних піруетів, пасажири легковика не постраждали. 

Юлія, пасажирка іномарки:

- Впереди ехали вот эти вот фуры. Как мне водитель сказал, и все, что я  видела, это с правого ряда выезжал грузовик без поворотника, выехал на нашу полосу и все, мы не успели затормозить, ничего, нас три раза перевернуло, но благодяря машине, мы спаслись.

Олександр, водій вантажівки:

- Я рухався за цим автомобілем, загорілося жовте світло, переключилось на красне, я почав перестроюватись, включив поворот і почув удар, в мене вдарилось "БМВ".

У Сумах водій відволікся від кермування на телефонний дзвінок. Результат - одна людина в лікарні, три автівки - в ремонтній майстерні.

Автомобіль "Чері" тільки-но перетнув міст, як в салоні забренькав телефон. Поки шофер  шукав мобілку, машина вилетіла на зустрічну смугу й зіткнулася з "Тойотою Камрі". А  потім  ще й з ВАЗівською "шісткою", яка від потужного удару перекинулася на дах. Постраждала – шістдесяти однорічна пасажирка "ВАЗу".   

Водій Чері:

- Ехал с той стороны, зазвонил телефон, телефон оказался в курточке, я потянулся. Машин, вроде, много не было.

Микола Карпенко, водій "Тойоти":

- Бачу, шо на мене "Чері" прямо лоб в лоб іде, я йому сделав легкий сигнал, і приняв резко вправо. Після чого він прийшов удар на лєве передне колесо  и вскользь кузова, мене розвернуло, і дальше він скочив під "Жигуль" і "Жигуль" перевернуло.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
Комментарий удален

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.