Нагадати пароль | Реєстрація
Понеділок, 29 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

8-річна Валя Жадько потребує пересадки кісткового мозку!

14 вересня 2012, 00:13
Дата ефіру/події: П’ятниця, 14 вересня 00:13

Те, що у доньки рак крові,  менеджер Олена Пелих з Києва  дізналася, коли Валі було чотири роки.

Олена Пелих, мама хворої дівчинки:

- Симптомы изначально у неё проявились, как быстрая усталость, она в садике с детками гуляла 5-10 минут, и она садилась на лавочку, уставала.  А потом выступили черные пятнышки по телу, что свидетельствовало, что упал гемоглобин очень сильно.

Тоді маленька  довгих дев'ять місяців провела в лікарні. Пройшла численні курси хіміотерапії. І ось, нарешті,  довгоочікувані аналізи засвідчили: дівчинка абсолютно здорова. Відтоді Валечка жила як і всі дітки її віку. Родина дівчинки робила все, щоб манюня не згадувала про лікарню та хворобу.

Олена Пелих, мама хворої дівчинки:

- Четыре года мы были счастливы, она подросла, стала умненькая, пошла в школу, она не ходила первый класс, дома обучалась, второй, третий класс - с детками, в школу, дружила, зверушек очень любит.

Цьогоріч, у червні, мама вкотре повела дочку на огляд.  Діагноз шокував - гострий лімфобластний лейкоз. Рецидив. Дівча знову лікують. Каже, навіть до болючих процедур вже звикла.

Валентина Жадько, хвора:

- Мені вкололи в спину, вводили ліки , а коли колють, то треба лежати, тому що якщо ти будеш сидіти, ходити, то в тебе спина буде боліти.

Утім, хіміотерапія вилікувати вже не допоможе. Валі терміново потрібна пересадка кісткового мозку за кордоном.

Лариса Пересада, лікар-онкогематолог "Охматдиту":

- К сожалению, возник рецидив, такое бывает у 20 процентов пациентов. Учитывая того, что в семье у неё нет брата или сестры, подходящего, как потенциальный донор, ребёнку нужна эта манипуляция за рубежом, от неродственного донора.

Мы предполагаем, что это будет в Италии, у нас достаточно продолжительный опыт сотрудничества. В случае Вали, это нужно, как можно быстрее, если это будет в течении 6-8 недель, это будет хорошо, потому что процедуру можно затянуть и на полгода, мы можем не успеть

На пошуки донора і трансплантацію кісткового мозку потрібні великі  кошти, яких у мами немає. Рідний батько з родини  пішов, і донці не допомагає. А зараз потрібно швидко зібрати 25 тисяч євро на пошук донора. Мати благає допомогти дитині.

Валентина Жадько, хвора:

- Я дуже хочу, щоб в мене виросло волосся та мені купили собаку.

А ще, 14 вересня, тобто  завтра,  маленькій Валі виповниться 9 років. Подаруйте дівчинці надію на життя, нам з вами це під силу.

Реквізити для перерахунку коштів для Валі Жадько:

Отримувач: ПриватБанк

Назва установи банку: ПриватБанк

Номер рахунку: 29244825509100

МФО: 305299

ОКПО: 14360570

Номер картки: 5211537423988315

Призначення платежу: Поповнення картки 5211537423988315: Благодійний внесок на лікування

Рахунок відкрито на ім'я  матері: Пелих Олена Петрівна

Телефони: +38 096 014 85 23; +38 063 435 79 83

Стаціонарний: +38 044 236 33 77

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.