Нагадати пароль | Реєстрація
Субота, 20 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У Львові затримали серійного телефонного терориста

18 вересня 2012, 11:37
Дата ефіру/події: Вівторок, 18 вересня 11:37

Серійного телефонного терориста викрили та впіймали співробітники СБУ у Львові. Ним виявився 16-річний юнак, який у такий спосіб просто хотів привернути до себе увагу власних батьків. Нагадаємо, минулими вихідними львівські правоохоронці щодві години отримували анонімні повідомлення про замінування. У трьох випадках ішлося про супермаркети, ще в одному - про залізничний вокзал. 

Такої кількості повідомлень про замінування впродовж одного дня правоохоронці ще не отримували. Тож на пошуки серійного псевдо-терориста кинули всі сили. Допомогли впіймати жартівника есбувці. Затримали біля аеропорту.

Євген Чернига, керівник відділу ГУ МВС України у  Львівській області:

- Була проведена експертиза щодо того, що особа, одна і та ж, 4 рази телефонувала, і голос схожий. Також прикмети.

Свідки були встановлені, які описували громадянина.

Телефонним мінером виявився 16-річний юнак. Він розповів, як їздив містом, від крамниці до крамниці, шукав таксофона й телефонував. А потім стояв собі й дивився як діють піротехніки. Тепер хлопець переконався, працювати правоохоронці вміють. Запевняє, що дуже шкодує про скоєне. Каже, спонукала сварка із матір'ю. А ще, хотів привернути увагу батька, який покинув їх два роки тому.

Борис, затриманий:

- Почалося з того, що я посварився з матір'ю, вона мене сильно рознервувала, і перша думка була подзвонити і сказати щоби замінували, що замінований "Арсен".

Євген Чернига, керівник відділу ГУ МВС України у  Львівській області:

- Остаточних мотивів нема. Лише з його слів зрозуміло, що він таким чином хотів привернути увагу батьків до себе, як до особистості. Як хлопець, який вже зараз має 16 років і ніхто на нього не звертає увагу і ніяким чином йому не помагають.

Хлопець навчається у коледжі, у майбутньому мав стати зв'язківцем. Та здобути фах може завадити кількарічне ув'язнення, яке передбачене за повторний телефонний тероризм.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.