Нагадати пароль | Реєстрація
Четвер, 2 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У Фастові колишній коханий побив шибки у будинку та машині суперника

18 вересня 2012, 21:52
Дата ефіру/події: Вівторок, 18 вересня 21:52

На Київщині зневажений коханець влаштував бешкет під будинком колишньої співмешканки. Коли побив шибки в хаті та машині суперника, витяг ножа. Вгамувати ревнивця зміг лише наряд "Беркуту".

Любовний трикутник у Фастові, що на Київщині, ледь не спричинив трагедії. Прийшовши до будинку колишньої коханої, чоловік зрозумів: йому тут не раді, бо жінка має нового залицяльника.

Сусід:

- Хата була закрита.  Біля хати стояла машина, на якій приїхав другий чоловік, якого я замічаю на протязі тижня, підїзжає, привозить її додому, стоїть машина ця. Свет горів і двері ніхто не відкрив.

Це не на жарт розлютило колишнього, тож, саперною лопатою почав трощити шибки в автівці суперника, а згодом і в оселі. Вгамувати бешкетника приїхав наряд міліції, але нападник мав при собі ножі і заспокоюватися не хотів. Тоді прибув "Беркут".

Артем Онищук, співробітник "Беркуту" м. Фастова:

- Приїхавши на місце, вийшовши з машини, ми побачили напівоголеного чоловіка, торс у нього був в крові, з трьома ножами, він кидався на людей, на оточуючих, ми його попередили щоб він припинив противрпавні дії, на що зловмисник не відреагував та накинувся на мене з ножами. На що була застосована вогнепальна зброя.

Ревнивцеві прострелили ногу й затримали. Нині він під вартою, розповідати про вчинок не хоче.

- Не хочу я говорити про це, це лічне.

Натомість прокуратура вивчає, чи правочинно правоохоронці застосували зброю.

Микола Жукович, керівник відділу ГУ МВС України в Київській області:

- Також вона вирішить питання за якою статтею буде порушена кримінальна справа. На сьогоднішній день правопорушник знаходиться в ітт, його життю і здоровю нічого не загрожує.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
Комментарий удален

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.