Нагадати пароль | Реєстрація
Понеділок, 20 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

На Дніпропетровщині обікрадений чоловік влаштував самосуд

19 вересня 2012, 21:15
Дата ефіру/події: Середа, 19 вересня 21:15

Кривавий самосуд на Дніпропетровщині. Подружжя жорстоко побили за те, що вкрало гусей. Господар птиці заштовхав обох у багажника автівки й вивіз у лісосмугу. Злодій від травм помер, його супутниця нині є головним свідком у справі.

На тіло побитого чоловіка натрапили грибарі. У небіжчика, окрім синців на обличчі, зламана рука. Люди одразу зателефонували до міліції.

Сергій Голобородько, керівник відділу Широківського РВ міліції:

- При осмотре трупа, с участием судебно-медицинского эксперта, были обнаружены множественные видимые телесные повреждения.

Особу вбитого з`ясували швидко, адже п`ятдесяти три річний селянин за життя неодноразово мав справу з правохоронцями.

Віталій Лис, перший заступник керівника Широківського РВ міліції:

- Им оказался местный житель пгт. Широкое, который вел, скажем так, антиобщественный образ жизни, находился под "надзором" в нашем райотделе и злоупотреблял спиртными напитками.

Знайти приятелів убитого було не складно. Його 37-річна подруга, котру нещодавно випустили з місць позбавлення волі, одразу розповіла про жахіття, яке ледь пережила. До оселі жінки вдерся незнайомий. Звинувативши господиню зі співмешканцем у крадіжці домашньої птиці, наказав хутко збиратися та йти надвір. Там схопив Наталю за волосся й потяг до власної "Вазівки".

Наталя, постраждала:

- Подошли к машине, он открыл багажник, говорит: залазь. Я говорю, может, не надо. Он говорит: залазь. Я залезла в багажник. Он закрыл багажник, мы поехали.

За двадцять хвилин полонив і приятеля Наталі. Жінка згадує: сільськими дорогами їхали не довго.

Наталя, постраждала:

- Приехали в лесопосадку, он открыл багажник. Готьман вылез, потом я. Он начал сначала Готьмана избивать. Потом меня по спине палкой, я упала.

Екзекуція тривала близько години. Задоволений виховною роботою власник "Жигулів" зник у невідомому напрямку.

Віталій Лис, перший заступник керівника  Широківського РВ міліції:

- После избиения он оставил их здесь, на месте, на данном месте проишествия. Женщина ушла, а наш потерпевший, пролежав некоторое время, получается, скончался.

Бездиханне тіло грибарі знайдуть лише за чотири доби. Того самого дня затримають і підозрюваного. 43-річному чоловікові, який вже не новачок за гратами, інкримінують "завдання тяжких тілесних ушкоджень, що призвели до смерті простраждалого". А це - від семи до десяти років ув'язнення.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
Комментарий удален

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.