Нагадати пароль | Реєстрація
Середа, 8 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У нелегальних перегонах загинув чиновник Мінекономіки

24 вересня 2012, 22:42
Дата ефіру/події: Понеділок, 24 вересня 22:42

Нічне місто, шалена швидкість і спортивна автівка - на Київщині розбився Додж Вайпер, кермував яким чиновник із Міністерства економіки - Сергій Чекашкин. І водій, і його пасажир шансів вижити не мали.

Сергій Чекашкин - високопоставлений чиновник, очільник департаменту Мінекономіки. Для друзів же просто Че. Тридцятивосьмирічній чоловік - затятий перегонець. І чи не батько вітчизняного дрег-рейсингу - змагань на 402 метри.

Ось він стартує за кермом чорного Форда Мустанга. А це вже в Доджі Вайпері.

В цьому авті за сто шістдесят тисяч доларів чиновник-екстремал і загинув. Під час змагань уночі проти неділі на Київщині.

Олена Ткаченко, кореспондентка:

- Свої перегони драг-рейсери почали ось тут, на проспекті Бажана, неподалік південного мосту. Й навіть встигли провести декілька заїздів. Зібрали чимало витріщак. Але ще більше невдоволених водіїв, бо через цю екстремальну їзду мали стояти у величезному заторі. Адже перегони ці були несанкціоновані.

Тобто не мали жодного дозволу. Керували дорожнім рухом самі спортсмени. ДАІвці під'їхали згодом, попросили екстремалів звільнити дорогу. Сказано - зроблено. Дрегрейсери перемістилися на якийсь десяток кілометрів - на Бориспільське шосе. Й нелегальні змагання продовжили. Там таки і стався фатальний заїзд Доджа проти Ферарі.

Це перші секунди після аварії. Свідки метушаться, й не утямлять - як все сталося. Потужне авто розбилося за мить. Додж наскочив на відбійника, кілька разів перекинувся, й тільки тоді приземлився.

Швидкі приїхали за лічені хвилини. Але в машині було вже два неживих тіла - водій Сергій Чекашкин і пасажир - Ярослав Сорокін. Допомога медиків знадобилася родичам загиблих.

Далі на Бориспільському шосе почалася справжня містика. Ще навіть розтрощеного Доджа з дороги прибрати не встигли, сталося друге зіткнення. В машину швидкої допомоги влетів мотоцикліст.

Чоловік власним тілом вибив дверцята й опинився просто в салоні. Швидкість його Сузукі була чималою. 

- В зависимости от передачи - от 150 до 250 км в час.

Попри зусилля медиків, врятувати байкера не вдалося. 

- Врачей давайте!

А це вже третя ДТП тут, за якусь годину. Й знову рятувати біжать свідки й учасники горе-перегонів. Водій Шевроле Лачетті, вочевидь, задивившись на аварію, поцілив у відбійника. Машина зайнялася.

В салоні авта було троє - водій та двоє дівчат, яких шпиталювали. На тому чорна історія однієї нелегальної гонитви врешті закінчилася.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
Дьявол воюет...
Ося 02.10.2012, 21:10 ответить

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.