Нагадати пароль | Реєстрація
Середа, 8 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

На Вінничині винесли вирок убивцям 14-річного хлопця

25 вересня 2012, 22:13
Дата ефіру/події: Вівторок, 25 вересня 22:13

Вирок убивцям чотирнадцятирічного хлопчика винесли на Вінничині. Торік двоє жінок - мати й тітка - завдали 40 ножових поранень рідній дитині. Зі слів засуджених, ритуальне вбивство їх змусила зробити магічна книжка.

Дмитра по-звірячому зарізали - завдали кілька десятків ударів ножем. З підозри в убивстві затримали рідну матір і тітку хлопця. Вони розповіли - штрикати наказала магічна книжка. Моторошна містична трагедія сколихнула тихе село на Вінничині в липні торік.

Валерій Жучковаський, керівник Мурованокуриловецького РВ міліції:

- Не вірилося, що мати може нанести ножові поранення своєму синові, неповнолітньому, який навчався у восьмому класі, і ми думали, що просто хтось пожартував. Але дану інформацію потрібно було перепровірити.

Дмитра односельці і вчителі характеризували лише як доброзичливого, здібного, порядного хлопця, котрий допомагав і батькам, і тітці. З нею сім'я мешкала в одному будинку.

Мешканка с. Привітного:

- Дуже дитина добра. Ученик. В дев'ятий клас перейшов. Але як мама з ума зійшла, то що зробиш?

А ось сестер Любу та Надію люди не любили. Замкнуті, небалакучі. Худоби, як заведено в селі, не тримали, не господарювали. Вдень сиділи в хаті, зате до глупої ночі в них світилося. Що робили жінки вночі - ніхто не знав. Та того жахливого вечора сусіди почули крики хлопця. Втрутитися так і не наважилися...

Мешканка с. Привітного:

- Він, каже, ввечері їздив, бо сіно возив. "Я чув, що дитина кричала, але думав, може, мама різкою б'є". Якби я, каже, тільки знав.

Тіло хлопця знайшли міліціянти. Експерти-криміналісти нарахували на ньому більше сорока ножових ран. Вбиту дитину садистки загорнули в плівку та ковдру й викинули на смітника за будинком. Згодом затримані сестри зізналися - проводили магічний ритуал: читали окультну книгу, яка раптом почала вказувати, що робити. 

Мати вбитого хлопця:

- Вона мені каже: "Візьми сковородку і удар його" - я і вдарила. Вона мені й каже: "Візьми м'ясорубку і затовчи м'ясорубкою" - і я так робила.

Тітка вбитого хлопця:

- Я тільки виконувала її команди, як під гіпнозом, у мене був такий стан.

- Які команди ти виконувала?

- Щось подати, наприклад, подати ножа, подати мотузку, подати там то, подати сьо. Потримати, за ноги потримати.

За фактом умисного вбивства, скоєного з особливою жорстокістю, порушили кримінальну справу. Під час досудового слідства провели кілька експертиз, зокрема й психолого-психіатричну. Як наслідок - обох сестер визнали хворими.

Владислав Касян, співробітник слідчого управління УМВС України в Вінницької області:

- На сьогоднішній день, наскільки відомо слідству, дані жінки проходять лікування у Дніпропетровську в психіатричній лікарні з суворим режимом нагляду.

Правоохоронці зазначають: певно, в таких закладах сестрам доведеться пробути решту свого життя.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.