Нагадати пароль | Реєстрація
Субота, 27 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У Чернигові молодик вбив давнішнього гвалтівника

25 вересня 2012, 23:45
Дата ефіру/події: Вівторок, 25 вересня 23:45

Вендетта по-Чернігівськи: молодик убив пенсіонера, що колись його згвалтував. Щоби помститися, парубок заманив хтивого діда на винайняту кватиру й розстріляв із саморобного пістолета.

Не думала й не гадала Ніна Мусіївна, що молодик, якого вона з чоловіком  зустріла в центрі Чернігова, змінить її життя раз і назавжди.

Ніна Мусіївна, мешканка хутора Єнькова:

- Ми йдемо в город і встречаємо цього парня. Оказується, єго Максимом звать. Я єго раньше не видела. Никогда. Кажу, Максім, скільки ж тобі год - 24. А женатий, чи нє - Каже, нє.

У тому, що її пристаркуватий Микола повівся з парубком як давній знайомий - бабця нічого лихого не запідозрила. А коли запросив молодика в гості - навіть зраділа: буде допомога. 

Ніна Мусіївна, мешканка хутора Єнькова:

- Тіпа помагать город копать, щоб вибирать картошку. Як день і прийде. Раз хотів остаться ночевать, так родітелі позвонили йому...

Максим навідувався до пенсіонерів рівно п'ять днів. А на шостий - зник разом із господарем. Коли завжди пунктуальний дід не прийшов ночувати, родичі вдарили на сполох. Закривавлене тіло пенсіонера знайшли за добу, у двокімнатній квартирі на околиці Чернігова.

Максим Гончар, керівник відділу УМВС України в Чернігівській області:

- На ранок після вбивства молодий чоловік зателефонував на чергову частину з мобільного телефону і розповів, що він скоїв вбивство, у нього є такий тягар на душі.

Коли на Максимових зап'ястках клацнули кайданки - розповів, як майже десять років готувався до помсти. Мовляв, ще 15-річним познайомився з дідом на Десні й часто вудив з ним рибу. А певного дня старий його зґвалтував, потім утік. Молодик твердить - відтоді всюди розшукував кривдника, а як зустрів - виніс  кривавий вирок.

Ніна Мусіївна, мешканка хутора Єнькова:

- Сняв квартіру на сутки і позвонив, щоб він зайшов до нього. Он вистрелив йому у потилицю, а он і не пошатнувся. Так он другий раз, а он зашатався і не падає.Так он усю обойму, шість гільз...

Арешт 24-річного парубка шокував майже всіх його сусідів. Що Максим міг убити людину - тут не ймуть віри.

- Ни разу в жизни я его не видела ни пьяным, ни каким-то таким подозрительным. Абсолютно нормальный молодой человек.

Натомість убита горем дружина не йме віри новині про нетрадиційну орієнтацію чоловіка, з яким прожила майже 42 роки.

Ніна Мусіївна, мешканка хутора Єнькова:

- Поводов таких не було, он вообще не склонний до такого. Не верю. Ему здєлали опірацію, і він вообще по-мужські не способний.

Що ж насправді передувало фатальній зустрічі убивці та його жертви -тепер з'ясовують слідчі. Правоохоронці мають перевірити всі можливі версії  злочину.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.