Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 29 березня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

В Одесі парубок скоїв суіцид

26 вересня 2012, 23:12
Дата ефіру/події: Середа, 26 вересня 23:12

19-річний юнак стрибнув із даху багатоповерхівки в Одесі. Хлопця кілька годин благали цього не робити. Мешканці будинку викликали МНСівців, міліціянтів і швидку. Не допомогли врятувати парубка ані вмовляння його дівчини, ані психологів.

Юнак більше трьох годин стояв на даху дев'ятиповерхівки. Психолог умовляв його не стрибати.

Людмила, свідок:

- Я через балкон видела, там люди стояли - пацаны стояли отдельно, её не было ещё. Какая-то женщина говорила ему - она тебя любит, слезь, помиритесь и все у вас будет хорошо. Подумай о маме, о бабушке - вот это все. Я ему кричала через окно: Сынок, не бросайся, я его не видела лица, я просто ему кричала так, ну в общем, короче, вызывали милицию, никто не вызывал.

Міліцію викликали, коли хлопець вже полетів униз. За двадцять хвилин на місце прийшла мати самогубці. Місцеві кажуть - це не перша спроба юнака вкоротити собі віку.

Ірина Дмитрівна, свідок:

- Зашел он в этот дом 44-й и на эту крышу подошел, и с этой крыши прыгнул. Он позавчера был там, стоял, а люди вот с этого дома кричали, и он ушел, вот, а вчера кричали, кричали, и он все равно прыгнул.

Імовірно, дев'ятнадцятирічний Денис Єрмилов давно думав піти з життя. Його сторінка у соцмережі за останній місяць просто всіяна суіцидальними картинками та відео. На думку психолога, саме інтернет здебільшого схиляє молодих людей до неадекватних вчинків. За статистикою, серед підлітків, які думають про самогубство, справу до кінця доводить кожен десятий. Аби вчасно запобігти непоправному, рідні мають помічати тривожні ознаки.

Всеволод Розанов, викладач клінічної психології Одеського національного університету:

- Любое изменение в поведении - либо непонятная грусть-тоска, либо появление, скажем, таких явлений, когда ребенок, в принципе благополучный, вдруг начинает пропускать школу, не хочет ходить в школу. Либо это какие-то проявления могут быть такого агрессивного и раздражительного характера.

Психологи кажуть, нині маємо тенденцію до збільшення самогубств. Підтвердженням цього стала ще одна, сьогоднішня спроба накласти на себе руки. Жінка намагалась вистрибнути з балкона дев'ятого поверху разом з дитиною. Але цього разу непоправного вдалось уникнути.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.