Нагадати пароль | Реєстрація
Вівторок, 23 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Одесити протестують проти знущання з тварин

26 вересня 2012, 23:41
Дата ефіру/події: Середа, 26 вересня 23:41

Дикі знущання з тварини перед очима дітей. В Одесі троє чоловіків, не соромлячись малюків, жорстоко побили собаку, а потім викинули ледь живу тварину до сміттєвого бака. Закривавленого та непритомного пса місцеві мешканці відвезли до ветлікарні. Кривдники тварини втекли, втім свідки написали заяву до міліції.

Все сталося ввечері на оцьому подвір'ї. На майданчику о тій порі завжди багато дітлахів. І саме малюки першими вдарили на сполох, коли почули нестямне виття бідолашної тварини.

Юлія Дубчак, свідок:

- Сначала они схватили Мишку и накинули мешок на голову, потом они закрыли 4 парадную и что-то там делали, потом они вынесли на улицу и стали и на улице бить палками, потом выбросили в мусор.

Наталя Гусатюк, свідок:

- Я слышала крик и страшные удары по бетону, я вышла с собаками и дети кинулись ко мне - спасайте! Мы с соседкой вытащили эту собаку, принесли домой - очень много крови, ему раздробили полностью голову, челюсть. Это ужасно, страшно смотреть было, он весь в крови был.

Люди витягли покаліченого пса, якого більше десяти років годували всім будинком, та доправили до ветеринарної клініки.

Анатолій Албеско, лікар ветеринарної клініки:

- Собаку привезли в крайне тяжёлом состоянии, в бессознательном состоянии. На сегодняшний момент диагноз - черепномозговая травма, тяжёлый ушиб головного мозга, кровоизлияние в оба глаза, множественный оскольчатый перелом нижней челюсти.

Побиття Мишка обурило мешканців будинку. Інформацію поширили в інтернеті. Сьогодні вдень небайдужі люди зібралися на дитячому майданчику, де скоєно злочин, аби зібрати гроші на лікування собаки та привернути увагу громадськості. За фактом побиття Мишка свідки вже написали заяву до міліції.

Олександр Куба, заступник керівника Київського РВ міліції м. Одеси:

- Проводится проверка по данному факту, есть сообщение граждан и также поступило заявление, пока проводим проверку.

У місті ж подейкують - останнім часом випадків знущання з тварин неабияк побільшало. Лише нещодавно затримали жінку, яка труїла безхатніх чотирилапих. Зараз убивця в СІЗО.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.