Нагадати пароль | Реєстрація
Середа, 8 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Виставка зброї відбувається у Києві

27 вересня 2012, 23:45
Дата ефіру/події: Четвер, 27 вересня 23:45

Новітню зброю можна побачити в Києві під дахом столичного виставкового центру.

У Києві спецпризначенці нейтралізували злочинне угрупововання. В такий оригінальний спосіб відкрили міжнародну спеціалізовану виставку "Зброя та безпека". Першим на неї завітав не аби хто, а сам Міністр внутрішніх справ України Віталій Захарченко.

- Це прилади Кречет. Сто машин, 5 машин, 10 машин. Він бачить всі машини. Опреділяє номер, номерний знак цієї машини, і також вимірює швидкість.   

- На ринку охоронних послуг сьогодні діє понад 4000 недержавних охоронних підприємств. Ми змушені замовнику сьогодні надавати такі послуги, щоб він нас сприйняв. Якщо не буде сприйняття, ми не зможемо сьогодні діяти так, як ми діємо.

Найбільше відвідувачів юрбилося біля експозицій зброярів.

Олександр Храпач, кореспондент:

- На виставці свою продукцію презентували близько 90 працівників з усіх куточків світу. Та найбільшу увагу відвідувачів привернув стенд саме вітчизняного виробника зброї.

Була і спеціальна, гламурна зброя для жінок. А це - чоловічий жилет. Він - незвичайний. Зовні виглядає, як елемент ділового костюму, а насправді  може врятувати його власника від куль.

- Вот этот жилет сейчас - это по первому классу защиты. Это пистолет Макарова. И возможно комплектовать его по второму класу защиты. Это будет такой же мягкий. Это будет ТТ.

Здивував відвідувачів і незвичайний фонарик.

- Это фонари, которым не нужно ни лампочек, ни батареек. 20 секунд потрясли, 20 минут у вас уверенного света. В рознице он стоит 300 гривен.

Загалом, під одним дахом зібрали велику кількість новітніх технологій. Сподобалося і правоохоронцям, і звичайним відвідувачам.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.