Нагадати пароль | Реєстрація
Вівторок, 30 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У Сумській області вчаділа родина

28 вересня 2012, 23:30
Дата ефіру/події: П’ятниця, 28 вересня 23:30

4-ро людей отруїлися чадним газом на Сумщині. Троє з них померли, серед загиблих - трирічна  дівчинка. Один постраждалий нині - в лікарні, в критичному стані. Причину трагедії з'ясовують експерти.

Вранці родина так і не прокинулася. Непритомного 27-річного чоловіка, його батька, цивільну дружину та маленьку донечку знайшла родичка. Жінка й дівча вже померли.

- Дуже ужасно, катастрофа, шо загинула маленька дитина.

Чоловіки на той момент ще дихали. Обох забрала швидка. Та дорогою до лікарні помер і старший. Молодший - і досі  в тяжкому стані.  Лікарі кажуть, від отруєння оксидом вуглецю постраждалі відходять украй важко.

Сергій Чистюхін, завідувач відділу Лебединської районної лікарні:

- Справа в тому, що при цьому кисень в крові, який переносить еритроцити, заміняється гемоглобін на карбоксігемоглобін, який дуже довго розпадається в організмі, і на даний час хворий іще без свідомості, але стан стабільно важкий.

Родину вбила не пожежа. В хаті було тепло й душно - помітили правоохоронці на місці трагедії. Тепер припускають, виною всьому -  чадний газ, що потрапляв до помешкання через несправний димохід.

Олександр Яковлев, старший слідчий Лебединського РВ міліції:

- При перевірці димоходу було виявлено значне нашарування сажі, вся тяга йшла в приміщення даної квартири.

Олена, мешканка м. Лебедина:

- Може, трішки винуватий власник господарства, але ми тут не проживаємо, ми живемо окремо. Збіг обставин, такі обставини, як кажуть, критичні. То єсть іще не отопітельний сезон, ми не провіряли іще, а так случилось. Видимо, хотіли нагреть комнату, потому что ребенок маленький, 3 года ребенку.

При отруєнні чадним газом людина може не відчувати загрози життю. Слабкість, головний біль, сонливість - єдині ознаки смертельної небезпеки, через яку цього разу померли троє людей.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
Семью очень жаль,особенно девочку которая ещё жизни толком не узнала
Женя 02.10.2012, 16:10 ответить

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.