Нагадати пароль | Реєстрація
Понеділок, 6 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У Криму затримали міліціянтів-злочинців

1 жовтня 2012, 22:04
Дата ефіру/події: Понеділок, 1 жовтня 22:04

10 років позбавлення волі загрожує двом кримським правоохоронцям, які тривалий час коїли злочини. Перевертні при погонах збирали данину з повій, били людей та переписували на себе чуже майно.

Перевертнів затримали гарячим слідом, коли вони виходили від нотаріуса, де оформили на себе документи на право розпоряджатися автомобілем. Міліціянти погрозами вимагали від постраждалого 15 тисяч доларів і зрештою змусили його переписати на них "Хонду".

Юрій Кашуркін, слідчий Прокуратури Криму:

- Угрозы начинались с того - угрозы смерти его новорожденному ребенку. Угрозы начали поступать на второй день после рождения ребенка потерпевшего. Потом путем уничтожения автомобиля и близких родственников.

Наступну жертву правоохоронці знайшли в барі, де один із них відпочивав. Йому не сподобався рахунок, який йому принесла офіціантка. Тож вирішив покарати бармена. 

Олексій Морозов, заступник керівника управління Прокуратури Криму:

- За то, что тот, якобы, его обсчитал. И, превышая служебные полномочия, завел его в служебный кабинет, где избивал.  

Лупцював дуже жорстоко. Ще й змусив працівника закладу обмовити себе у злочині, якого той не скоював. Наостанок відібрав у нього 500 гривень. Як згодом довели слідчі, це був не єдиний епізод злочинної діяльності офіцера. Він вимагав гроші за "дахування" в нічних метеликів.

- Он требовал с 3 девушек по 200 долларов с каждой в месяц.  

Обидвоє міліціянтів тепер у слідчому ізоляторі. Там вони перебуватимуть до рішення суду.

Олексій Морозов, заступник керівника управління прокуратури Криму:

- Сотрудникам милиции предъявлено обвинение по тяжким преступлениям: по фактам вымогательства имущества путем угрозы насилием, по вымогательству денежных средств, грабеж, пытки и превышение власти.

Перевертням загрожує до 10 років ув'язнення.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.