Нагадати пароль | Реєстрація
Середа, 26 червня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Молода сумчанка ховала крадене у візочку з дитиною

3 жовтня 2012, 23:51
Дата ефіру/події: Середа, 3 жовтня 23:51

Схованка в дитячому візку. У Сумах молода мати, гуляючи супермаркетом, непомітно цупила з полиць товар. А ховала весь крам біля своєї 7-місячної дитинки. Втім, далі контрольної рамки при касі не дійшла. Охоронці ж крамниці не ризикували - одразу викликали міліціянтів.

Вечірніми Сумами мчить машина державної охорони. Тривожну кнопку натисли в одному з найбільших супермаркетів міста. Вже на місці з'ясували - в кімнаті охорони тендітна жінка з немовлям на руках. Її затримали, бо при ній знайшли чимало поцупленого у крамниці товару.

Володимир Бабич, керівник управління ДСО в Сумській області:

- Виходячи повз каси, була зафіксована камерами спостереження охорони супермаркету, які викликали наряд міліції. Була натиснута тривожна кнопка. І наряд міліції встановив, що товару було винесено за межі магазину на суму 1550 грн.

У невеликий дитячий візок, де спало немовля, жінка примудрилася напхати купу речей - іграшки, дитяче харчування, великого пакунка з підгузками, цукерки, одяг. Проте затримана каже - сама шокована. Адже прийшла вперше подивитися на новий супермаркет. 

Затримана:

- Просто такая ошибка, глупая, ненормальная, оно мне это все даже не нужно, можно сказать. Эти игрушки одинаковые, как что то нашло.

Нині молода мати про свій вчинок шкодує. Утім, кримінальний кодекс кваліфікує дії жінки як крадіжку, за котру передбачено трирічне ув'язнення.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.