Нагадати пароль | Реєстрація
Неділя, 16 червня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

На Луганщині вбито депутата

4 жовтня 2012, 00:44
Дата ефіру/події: Четвер, 4 жовтня 00:44

Народного обранця вбили на Луганщині, в місті Сватовому. Загинув депутат міськради Іван Синько. Родичі викликали медиків, але врятували чоловіка не вдалося.

Тіло депутата з рубленими ранами голови знайшли на подвір'ї його будинку. Згодом міліціянти з'ясували - Івана Синька били шлакоблоком.

Сергій Лукашов, керівник підрозділу Сватівського РВ міліції:

- Смерть потерпевшего наступила вследствии множественных ударов твердым предметом по голове, открытой черепно-мозговой травмы.

Іван Синько у Сватовому людина відома. В місті йому належали дві автозаправки та крамниця. Ставлення до бізнесмена місцевих неоднозначне. Одні кажуть - характер у чоловіка був нестримний, інші - хвалять.

Петро Ковальов, мешканець міста Сватового:

- Оце він дорогу нам поасфальтирував. Людям помагав. Свєт попроводив депутат. І річку почистив.

За фактом вбивства міліція порушила кримінальну справу. На місці працюють оперативники. Серед версій слідчі виокремлюють дві - побутова сварка або ж кримінальні розбірки.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.