Нагадати пароль | Реєстрація
Субота, 12 жовтня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Колишній афганець з Хмельниччини знущався з батьків

8 жовтня 2012, 23:59
Дата ефіру/події: Понеділок, 8 жовтня 23:59

На Хмельниччині визволяли з полону пенсіонерку. Заручницею стареньку захопив власний син, а перед тим ще й батька відлупцював.

Віктор виріс у багатодітній родині. Утім змалечку його від братів і сестер відрізняв крутий норов.

Людмила Прокопчук, сільський голова с. Микулина:

- Мама з татом колгоспники, працювали в колгоспі, виховали четверо дітей, ті діти нормальні люди. З дитинства в нього були проблеми і в школі, і в суспільстві. Потім він попав в Афганістан.

Після повернення з афганської війни чоловік взагалі став сам не свій. Лупцював дружину й дітей, та так, що вони від нього втекли. Підіймав руки і на односельців. Допоки не загуркотів у тюрму.

Анатолій Копилов, дільничний інспектор Полонського РВ міліції:

- Раніше судимий, вийшов з місць позбавлення волі в липні цього року, був судимий за тяжкі тілесні ушкодження, які повлекли за собою смерть, був засуджений до двох з половиною років позбавлення волі.

Після тюрми Віктор не схотів жити сам і перебрався до батьків. Одразу взявся тероризувати стареньких.

Батько затриманого:

- Вийшов на город, побив мене і всьо, баба обороняла. Не за шо, не за шо він мене побив.

Після цього старенького забрали в лікарню. А сусіди помітили, що кудись зникла господиня обійстя. Повідомили небогу пенсіонерів, вона прийшли перевірити. Та бешкетник її в будинок не пустив.

Анатолій Копилов, дільничний інспектор Полонського РВ УМВС України в Хмельницькій області:

- Вона прийшла подивиться, що сталося, так же її в будинок не пустили, тільки погрозили, даний чоловік тільки через вікно показав бутилку з якоюсь речовиною і пригрозив, що все спалить.

Як виявилося, тиран кілька днів тримав заручницею власну матір і періодично бив її. Визволяти жінку приїхала слідчо-оперативна група, а потім і бійці спецпідрозділу «Беркут». Чоловіка затримали. Старенька ж нині в лікарні.

Світлана Гумінська, лікар-хірург:

- На даний момент в неї струс головного мозку, це ми вже точно можемо сказати, те, що в неї є численні підшкірні гематоми, це тоже є, і підозра є на пошкодження кісткового апарату тазу.

Сам чоловік пояснити свої дії не може, а знущання з батьків називає невеличким конфліктом.

Затриманий:

- Лежу в психіатричній лікарні, я лежу, приїхав сюди на пару днів, і непорозуміння получилося.

- А за що ви батька побили?

- Не за що.

Тепер пацієнта відправили до лікарів, які мають перевірити його осудність. Адже з'ясували - він і справді лежав у психіатричці.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.