Нагадати пароль | Реєстрація
Середа, 8 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

На Волині ревнивий чоловік насмерть забив дружину

10 жовтня 2012, 21:16
Дата ефіру/події: Середа, 10 жовтня 21:16

Трагедія після сварки. Замість поцілунків і теплих слів, по чубанині - море крові й похорон. На Волині ревнивий чоловік так відлупцював дружину, що вона померла.

У цій садибі на околиці села Тетяна та Андрій мешкали відлюдниками. Порали власне господарство, в гості не ходили й самі не запрошували. Вряди-годи чоловік вирушав на заробітки, жінка - допомагала односельцям на городах. Так було й того вечора: він приїхав із міста, вона ж затрималася на картоплі. Слово по слову, і ревнивець почав звинувачувати дружину у зраді. А що мовчала, дратувало ще більше. Тож гамселив жінку, доки дихала. Екзекуція тривала з десять хвилин. Хоча експерти згодом з'ясували, що бідолаха померла після восьмого удару, її кривдник ніби озвірів. Нещасну, котра лежала на підлозі і стікала кров'ю, добивав лопатою. Коли ж зрозумів, що накоїв, взявся затирати сліди. 

Володимир Горшков, слідчий УМВС України у Волинській області:

- На місці події зафіксовано слідову картину вчинення цього злочину. Є певні ознаки того, що труп переміщався. Проте наразі ми чекаємо результатів судово-медичної та криміналістичної експертиз.

Андрія затримали швидко. Допомогли односельці, які чули страшні крики жінки, тож про бійку поінформували дільничного. Нині бузовір у кайданках розповідає правоохоронцям, як усе було. Проте, каже, заважає епілепсія. Вона нібито того вечора й призвела до злочину.

- Тут, у цьому кутку, стояв металевий совок-лопатка, який має на собі сліди, схожі на кров, як ви це можете пояснити. Як туди кров потрапила, на вашу думку? 

- Може в руки брав, чи підмітав.

- Могли ви їй совком наносити удари?

- Може й міг.

Людмила Семенюк, слідчий УМВС України у Волинській області:

- Поки що на даний час проводяться криміналістичні експертизи, судово-медичні, тож точну кількість ударів буде встановлено в ході цих експертиз. Але ймовірне знаряддя вчинення злочину - сокира, кулаки, ноги, можливо, інші предмети.

Правоохоронців шокувала така жорстокість 46-річного чоловіка, адже раніше на нього ніхто не скаржився. Тепер за звіряче вбивство його можуть посадовити за грати років на п'ятнадцять.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.