Нагадати пароль | Реєстрація
Неділя, 28 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Продавці столичного ринку ледь не довели жінку до смерті

10 жовтня 2012, 23:00
Дата ефіру/події: Середа, 10 жовтня 23:00

Ледве не втратила життя через хамство. Героїня наступного сюжету втрапила в неприємну ситуацію на столичному базарі. Звідти жінка потрапила просто до лікарні.

Киянка Ольга заходить на Троєщинський базар і помітно нервується. Півтора року тому жінка купувала тут босоніжки. На другий день вони порвалися. Коли ж клієнтка хотіла повернути неякісне взуття - на неї почали кричати та виганяти з крамниці. Містянка розхвилювалася і знепритомніла.

Ольга Андрос, постраждала:

- Були люди, які хотіли мені надати допомогу, але вони сказали, що це вони зроблять самі. Випровадили всіх із магазину.

Швидкої до жінки так і не викликали. Проходячи повз, продавчині поливали Ольгу водою. Так у калюжі серед крамниці вона пролежала близько години.

Ольга Андрос, постраждала:

- Ну вони почали далі працювати і всім присутнім новим покупцям роз'яснювали, що це просто лежить у нас артистка, больна на голову, прийшла полежати в магазині. Кінчиться робочий день - вона встане і піде.

Наприкінці робочого дня продавці попросили охоронців, щоб вони виволокли жінку за територію базару. Та чоловіки відмовилися й викликали швидку. Сьогодні лікарка Ольги пояснює - постраждала вижила дивом.

Олександра Гавронська, головний лікар-невропатолог Шевченківського району м. Києва:

- Могло закінчитися крововиливом в мозок. Це міг бути параліч однієї сторони, потому що вона казала, що в неї вже почала німіти права рука і нога, мова порушилася.

Жінка знепритомніла через свою хворобу. Вона є інвалідом другої групи та багато років страждає від вестибулопатії.

Олександра Гавронська, головний лікар-невропатолог Шевченківського району м. Києва:

- Періодично в неї стаються такі напади головних болей, головокружіння, тошнота, рвота і короткочасна втрата свідомості. Після якихось фізичних перевантажень, стресової ситуації, от як в неї стався такий криз, піднявся високий тиск дуже.

Під час зустрічі з журналістами продавці крамниці розповідають - про таку пригоду й не знають.

- У нас щас просто не работают те сотрудники уже, поменялись, поуходили. Те девочки, что работали, их уже нету.

Та Ольга запевняє - знущалися з неї саме ці працівниці. Утім, карати за людську байдужість ніхто не поспішає - кримінальної справи так і не порушили.

Сергій Вовк, юрист:

- Вони бачили, що людині погано і це може призвести до відповідних наслідків. Диспозицією статті передбачена відповідальність не тільки за ненадання допомоги, а також за неповідомлення відповідним органам, які могли би надати допомогу. Тому в даному випадку також може наставати безпосередня відповідальність, якщо буде доведений умисел на такі дії.

Гроші за босоніжки жінці повернули. Проте вона ніяк не може забути пережитого приниження й того, що ледь не померла посеред взуттєвої крамниці через жорстокість.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.