Нагадати пароль | Реєстрація
Понеділок, 29 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У Львові пограбували ювелірну крамницю

12 жовтня 2012, 00:15
Дата ефіру/події: П’ятниця, 12 жовтня 00:15

Ювелірну крамницю пограбували у Львові. Двоє злодіїв намагалися діяти швидко і професійно, але показали себе цілковитими дилетантами. Щоправда, з непоганою спортивною підготовкою - від міліції та працівників закладу тікали вправно.

11-та ранку, крамниця відчинилася годину тому. Покупців ще не було, коли до приміщення вдерлося двоє чоловіків у масках зі зброєю в руках. Вони розбили пістолетами вітрини й почали пакувати в рюкзака планшети із золотими виробами.

- Орієнтовна вартість 40-50 тысяч гривен. Це якраз те, що вони викрали. Це якраз вони взяли планшети з перснями. Різними.

На крик продавчині з майстерні вибігли кремезні хлопці-ювеліри. Передусім натисли кнопку екстреного виклику міліції, потім - кинулися наздоганяти грабіжників. Хто з чим.

Андрій Зборівський, майстер-ювелір: 

- Тут так вийшло, що ніхто не настрашився і один співробітник навіть вибіг з молоточком отаким, і не міг наздогнати.

З переляку злодюжки не лише забули на місці пистолета, а ще й на вулиці, тікаючи, зняли з себе маски. Так і потрапили в камери спостереження сусідніх банків. Їхні знімки міліція обіцяє невдовзі оприлюднити.

Сергій Зюбенко, керівник Львівського МУ міліції:

- Дані особи залишили дуже богато слідів на місці злочину, діяли непрофесійно, нервувалися. Тому що, коли жінка почала кликати на допомогу - залишили пристрой, схожий на пистолет, залишили дві рукавички, обличчя їхні на сьогоднійшній день камера спостереження зафікувала. Є припущення, що дані особи можуть бути причетні до скоєння аналогічних злочинів у місті Львові.

Якщо міліціянти знайдуть грабіжників - обидвом загрожуватиме ув'язнення на термін від 8 до 10 років.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.