Нагадати пароль | Реєстрація
Середа, 26 червня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У Чернігівській області затримали грабіжників

12 жовтня 2012, 01:21
Дата ефіру/події: П’ятниця, 12 жовтня 01:21

Грабіжників, що оббирали сільські домівки, спіймали на Чернігівщині. До помешкань троє бандитів вдиралися в образі героя відомого дитячого мультика. Бузувіри у веселих масках жорстоко катували господарів, а потім забирали золото й гроші.

О четвертій ранку подружжя  Карпенків розбудило незрозуміле шарудіння у вітальні. Обидвоє швидко вискочили в коридор і обімліли. Троє незнайомців у масках із зображенням Шрека - героя відомого дитячого мультику - накинулися на чоловіка і почали його щодуху гамселити. Дісталося й хазяйці.

Сергій Бриль, керівник відділу УМВС України в Чернігівській області:

- Приставили до її скроні пістолет. Почали вимагати гроші, коштовності, і господиня вказала, де лежать 2000 гривень, золоті вироби і цифровий фотоапарат.

Розбійникам цього видалося замало. Один із них увімкнув праску й почав пекти нею господаря. Коли той зомлів - нападники зрозуміли, що в хаті поживитися нічим, зв'язали своїх жертв, зачинили в шафі й подалися геть.

Постраждала:

- Хтось їх навів, сказав, що у нас багато денєг, шо Валєра вроді должен покупать машину і 50 чи 100 тисяч должні буть. У нас було токо 2 тисячі.

Та господарям вдалося визволитися з полону. Вони побігли до сусідів і викликали правоохоронців. Менш ніж за добу бандитів спіймали. 

Сергій Бриль, керівник відділу УМВС України в Чернігівській області:

- Між собою злочинці розмовляли діалектом, нехарактерним для Бобровицького району, з чого господарі зробили висновок, що непрохані гості явно не місцеві, про що вона й повідомила до міліції.

Затримані розповіли, що на награбоване тривалий час розкошували - купували одяг, їжу, алкоголь.

Затриманий:

- Золото мы сдали в ломбард, а деньги потратили на свои нужды.

На карбі розбійників не один десяток пограбувань. Правоохоронцям вони зізналися, що полювали головно на незаможних селян. Кажуть, брали потроху, та часто. Тепер сядуть до в'язниці. Надовго.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.