Нагадати пароль | Реєстрація
Субота, 20 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Через несумлінного сусіда ледь не згоріли кияни

18 жовтня 2012, 23:19
Дата ефіру/події: Четвер, 18 жовтня 23:19

У Києві МНСівці гасили пожежу, що ледь не знищила кілька квартир у багатоповерхівці. Спалахнуло в Деснянському районі на вулиці Волкова. Сусіди припускають: господар підпалив свою оселю навмисне, аби не сплачувати багаторічних боргів за комунальні послуги.

Оксану від загибелі врятував випадок - її розбудив телефонний дзвінок сина.

Оксана, постраждала:

- Проснулась в дыму, может быть, если бы не позвонил, я не знаю, чем бы закончилось. Я встала уже, поняля, что что-то горит. Я кинулась к двери - ключ уже не вставлялся. Оплавилась полностью дверь. Я не могла выйти, как и несколько человек соседей. Мы оказались в западне.

А все тому, що на їхньому поверсі палала квартира. Люди були страшенно налякані, всі кричали, виникла паніка.

- Копоть, черный дым, дышать нечем, спуститься - нет. Электричество отключили. Ну, то есть, было. конечно, жутко, очень. Кричали и били стекла люди. Задыхались просто.

- Выскочила на балкон, смотрю: пожарная стоит и дым валит с той стороны, дым, вообще кошмар был. В горле до сих пор печет.

Вогонь був такої сили, що вхідні двері сусідів почали топитися. Тож вийти в під'їзд було неможливо.

Василь, постраждалий:

- Мы на балкон выскочили. Тут у меня двери загорелись. Попались у ловушку, короче. Отсюда дым, кругом дым, дышать нечем.

Олег Черчукан, керівник Деснянського управління цивільного захисту м. Києва:

- Пожежні працювали в дуже складних умовах, було сильне задимлення як на 8 поверсі, так задимлення у під'їзді і на верхніх та нижніх етажах 7 і 9 поверху.

Сусіди кажуть, що пожежу влаштував сам власник квартири.

Василь, постраждалий:

- И квартиранты были, и баб водил, и бухал. Я гарантию даю, что он подпалил специально. Почему? Потому что он сколько здесь живет - никогда не платил за квартплату. Ему пришла повестка в суд, ну сколько ж присылали, приходили. Ну так он решил избавиться вот, одним махом. Не подумал о том, что соседям сколько натворил делов.

Винуватець пожежі й досі не навідався до своєї оселі, тоді як сусіди всім миром дають лад на поверсі.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
Комментарий удален

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.