Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 31 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

На Житомирщині затримали винного у смертельній ДТП

19 жовтня 2012, 00:22
Дата ефіру/події: П’ятниця, 19 жовтня 00:22

На Житомирщині знайшли водія, що кілька днів тому на смерть збив жінку. Після ДТП втік, але залишив на місці злочину чимало доказів. Коли до горе-кермувальника завітали правоохоронці, він перефарбовував авто.

Смертельна аварія сталася в Житомирі на вулиці Андріївський. Натрапили на неживе тіло жінки правоохоронці, які зупинилися, бо побачили на дорозі уламки невідомого авта. Під час огляду місця ДТП одразу зрозуміли: водій, котрий збив перехожу, надто поспішав і залишив чимало доказів.

Олександр Морозюк, старший інспектор УДАІ в Житомирській області:

- З уламків даного транспортного засобу, а саме бамперу, і було виявлено протитуманну фару, а також побачили, що на узбіччі лежить жінка років 55-60.

За фрагментами машини дізналися - жінку збила Волга. Правоохоронці почали перевіряти всіх власників авт цієї марки, а також розпитувати місцевих. Вже за добу інспекторів повідомили - розбитий легковик стоїть на території одного з дачних масивів. Там виявили й водія. Він якраз готував побитий транспорт до ремонту.

Віктор Дубчак, співробітник УДАІ в Житомирській області:

- Пошкодження було правої фари, розбита фара, покажчик поворота, а також стояла декоративна решітка, яка також пошкоджена, тут вже ремонтували, щоб відрихтувати це авто і щоб не було слідів злочину.

Власник Волги, 42-річний житомирець, розповідає, що того дня їхав на роботу, але був туман. Відчувши удар, не зрозумів, що сталося. На запитання, чому легковик розбитий, сказав - напередодні вдарив інше авто.

Власник Волги:

- Сумеркі такі, туман, около восьми я почуствував удар, я вийшов, я нікого не побачив. А так як вона в мене була ударена, я ударив машину, капот припіднятий, ліва фара розбита. Ну при ударі, а то, що я вдарив жінку, як я поняв із слов. Я неї не бачив, я шоб неї побачив, я б ніколи в жизні не уїхав би з місця пригоди.

Тепер обставини ДТП з'ясовують слідчі.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
Комментарий удален

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.