Нагадати пароль | Реєстрація
Понеділок, 13 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У Києві розслідують злочини двох педофілів

19 жовтня 2012, 21:17
Дата ефіру/події: П’ятниця, 19 жовтня 21:17

Одного затримали, іншого - судитимуть. Двоє педофілів-киян невдовзі дістануть по заслузі. Вони - зразкові сім'янини, та поза домівками ґвалтували неповнолітніх. Різняться тільки вподобаннями. Один розбещував лише хлопчиків, інший - дівчат.

У нього - престижна робота, сім'я, маленька дитина. Ідилія та й годі. Утім, майже щовечора тридцятичотирирічний киянин провадив інше життя. 

Олена Василяка, помічник керівника Дніпровського РУ міліції м. Києва:

- Їздив пізно ввечері вулицями столиці і вишукував хлопчаків віком 8-9 років, всі діти - з сімей, які потрапили в складну сімейну ситуацію - неблагополучні сім'ї.

Він знав - ці малі за добре слово, смачний обід і дрібну банкноту зроблять все. Називався режисером, пропонував роль у фільмі. Далі: суцільний жах для жертв й цілковите задоволення сексуальних фантазій для солодуна. Хлопчаки мовчали. Ба навіть друзів приводили. Лише один розповів про нового приятеля батькам. Ті рушили в міліцію.

- Чоловік відчув небезпеку і почав переховуватися.

Він утік в Одесу. Жив інкогніто чотири роки. Й навіть одружився. Не просто так - фіктивно. Його напарниця просто хотіла забрати з дитячого будинку трьох своїх маленьких братиків.

Олена Василяка, помічник керівника Дніпровського РУ міліції м. Києва:

- Під час оформлення документів на усиновлення стало відомо, що він перебуває у розшуку за скоєння тяжкого злочину.

Педофілові закидають вісім зґвалтувань. За це загрожує десятирічне ув'язнення.

***

А ось інший столичний педофіл уже невдовзі сяде на лаву підсудних. Тридцятип'ятирічного збоченця, якого затримали в квітні цьогоріч, звинувачують у трьох зґвалтуваннях. Він обирав дівчаток 10-12 років, затягав на останні поверхи житлових будинків, там притуляв до ший ножа, знущався й усе фільмував мобілкою. Потім повертався додому, до звичного життя взірцевого господаря.

Олександр Мельничук, прокурор Голосіївського району м. Києва:

- Особливо мене вразило те, що позитивні характеристики має як доброго сім'янина, який любить дітей, були дані з місця проживання.

Висновок комплексної психолого-психіатричної експертизи - чоловік осудний, ґвалтував при здоровому глузді. Утім, невдовзі його "захоплення" могло перерости у справжнє жахіття. 

- Спостережується поведінка з серйозною сексуальною анамалією, яка безперечно прогресувала, тим самим становила би небезепеку для суспільства.

Солодунові за його дії загрожує до 15-ти років ув'язнення. Свою вину він спочатку визнав. Але потім свідчення змінив. Нині з правоохоронцями майже не спілкується.

Олександр Мельничук, прокурор Голосіївського району м. Києва:

- Але доказів по справі було зібрано багато, щоб звинувавти і направити до розгляду справи по суті, його упізнали потерпілі, проведені очні ставки, речові докази, проведені експертизи, ДНК, відбитків пальців, моніторинг дзвінків.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.