Нагадати пароль | Реєстрація
Четвер, 16 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У Миколаєві ревниву жінку довелося вгамовувати наряду міліції

19 жовтня 2012, 22:47
Дата ефіру/події: П’ятниця, 19 жовтня 22:47

Побила все у квартирі та розбудила сусідів. На Миколаївщині п'яна молодиця вдерлася до оселі свого колишнього та влаштувала бешкет. Розлючена жінка трощила все, що було напохваті. Впоратися з ревнивицею змогли тільки правоохоронці. Й то не одразу.

- Я сейчас дурочку вызову!

- Да вызывай, мне все равно! Мне все равно, что ты вызовешь!

Ця навіжена молодиця протягом години трощила квартиру чоловіка, з яким не живе більше двох місяців. Аби заспокоїти жінку, довелося викликати наряд міліції.

Ольга Передеренко, керівник відділу УМВС України в Миколаївській області:

- Выражалась нецензурной бранью, после этого пыталась стеклом порезать сотрудника милиции. Отказывалась выполнять требования милиции, бросалась драться! Когда лежала на полу, то билась об стены и пол.

- Я что, преступление сделала? Я с мужем не поделила кровать!

На п'яну бешкетницю до міліції заявив чоловік разом із сусідами, бо дружина спочатку висадила двері у квартирі, розбила вікно, а потім почала хазяйнувати в будинку.

Ольга Передеренко, керівник відділу УМВС України в Миколаївській області:

- Женщина была доставлена в Ленинский райотдел. Там она пришла в себя, протрезвела и была отпущена домой. Конфликт носил кратковременный характер, поэтому отказано в возбуждении уголовного дела. Семейная пара должна сама уладить свой конфликт и решить все имущественные споры.

Протверезівши, жінка своєї вини не визнала. Навпаки, вважає себе постраждалою і звинувачує у неправочинних діях правоохоронців.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.