Нагадати пароль | Реєстрація
Неділя, 28 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Київський Беркут звинувачують у побитті вболівальника

23 жовтня 2012, 14:10
Дата ефіру/події: Вівторок, 23 жовтня 14:10

Футбольний скандал у Києві: працівники Беркуту жорстоко побили фанатів харківської команди після суботнього матчу Металіста проти Динамо. Таку інформацію поширив автор відеоролика, на якому міліціянт копає ногами по голові чоловіка, що лежить на асфальті.

Отак київські беркутівці гамселять фаната після матчу Динамо-Металіст. Жертва не ворушиться, не чинить спротиву, втім її й далі б'ють. Це відео зняли реєстратором та виклали в інтернеті випадкові свідки.

У столичній міліції поки не коментують відеозапису, бо достеменно не знають, коли його зробили.

Ігор Михалко, керівник відділу ГУ міліції м.Києва:

- Поки не встановлено, що це за відео, воно було в Києві це знято чи за межами Києва, чи на футбольному матчі, чи не на футбольному матчі. Поки ці всі обставини зясовуються. Але я хочу сказати, що в будь-якому випадку те, що зображено на відео, по цьому факту буде проведено розслідування, і буде прийтяне відповідне рішення.

Втім, з'ясувати особу Беркутівця з відеозапису обіцяють вже сьогодні.

Ігор Михалко, керівник відділу ГУ міліції м.Києва:

- Якщо це наш, то до кінця дня буде встановлено, якщо це наш. І ми про це зробимо повідомлення, понесе відповідльність, це однозначно.

Доля побитого правоохоронцями чоловіка наразі невідома. Члени фанатського руху харківського Металіста обурені й шукають постраждалого та свідків події.

Ярослав Марченко, представник фанатського руху ФК Металіст:

- Это обычные болельщики, ни к каким радикальным группировкам ультрас, хулиганам они не относятся, это обычные болельщики, харьковчане, которые приехали поддержать свою команду на автобусах. Смотря эти кадры, видно, что наносят удары лежащему человеку по голове, вы понимаете, с какими это травмами может быть сопряжено.

А це вже інший Беркут. Так столичні правоохоронці працювали з фанатами Швеції й Англії під час Єврочемпіонату. Правоохоронці стоять стіною, проте нікого не лупцюють. Перед європейцями міліція не повинна осоромитись.

Отак шведські фанати дзюрили в середмісті Києва в червні. Беркут - поруч. Тоді навіть ніхто не зауважував закордонним фанатам.
Втім, українським вболівальникам слід пам'ятати - Євро-2012 вже закінчився й туристи поїхали. А з місцевими правоохоронці панькатися не звикли.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.