Нагадати пароль | Реєстрація
Субота, 27 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Бандити катували стареньке подружжя на Одещині

23 жовтня 2012, 21:36
Дата ефіру/події: Вівторок, 23 жовтня 21:36

Бандити напали на будинок пенсіонерів на Одещині. Сімдесятисемирічного господаря та його дружину по-звірячому катували більше восьми годин: били залізним ломиком, кололи ножами та ножицями й намагалися уразити струмом. Чоловіка замучили до смерті, жінці вдалося вижити.

На подружжя похилого віку в селі Жеребковому напали вночі. Старенькі дивилися телевізора, аж раптом у хату вдерлися троє чоловіків у масках. Одразу вимкнули світло, почали гамселити й вимагати гроші.

Валентина Шалар, постраждала:

- Сильно били, так німці не били, як вони, ось вся синя, і тут, і тут, щоб ви мене оглянули, і давай роздягати, давай тут гроші шукати і кулаками б'ють. Ножами, ножицями. Як дід мій кричав, нащо таку роботящу людину от так вот вбивати! На мені одежу порізали.

Господарів зв'язали скотчем і мотузками й били ломиком. Потім знайшли рушницю, почали стріляти в підлогу, щоб ще більше залякати людей.

Валентина Шалар, постраждала:

- Я кричу - мені рота закрили, а тоді той, що в перчатках, виколупує мені очі, вставляє туди свої пальці, така сила, я кричати, та вже тоді не помню, що  було. А як вже опомнилась, вони воду лиють на діда і підключають обогріватель-дуйку, щоб воно його током убивало, а воно його щось не б'є, дух іде теплий.

Катували стареньких більше восьми годин. Удосвіта бандити пішли. Бабуся якось послабила мотузки на ногах та поповзла до сусідів.

Анжела Кирдякова, мешканка с. Жеребкового:

- Вот мы спали, это было где-то без пяти три, может быть. Мы услышали крик, вышли, сначала отчим вышел, потом мама, потом я, дочка с Одессы приехала. Бабушка была связана, вся в крови, побитая.

Сусіди викликали міліцію та швидку. Коли зайшли до стареньких - не йняли віри очам.

Микола Архипов, мешканець с. Жеребкового:

- В доме вот все, даже при капитальном ремонте такого бардака не буває. У деда ни лица, ни головы, голова розрубана.

Через півгодини чоловік від ран помер. Валентина Василівна каже: злочинцям одразу віддали всі гроші - двадцять чотири тисячі гривень. Та бандитам було мало - вони вимагали сто тисяч. Вочевидь, діяли нападники за наведенням, бо знали - родина мала невеликий фермерський бізнес.

Валентина Шалар, родичка постраждалих:

- Він був спокійний, хороший, він допомагав нам в усьому, ми не знали, що він від такої страшної смерті помре. Як над ними издевалися - це ужас, на нього не можна було дивитися. Він був хороша, порядна людина, не пив, не курив, ні з ким не ругався, добропорядна людина. Він не заслуговує такої смерті.

Село від такої події й досі не оговталося. Люди бояться.

Анжела Кирдякова, мешканка с. Жеребкового:

- Мы просто боимся, вот и все, потому что у каждого есть дети и у каждого есть что-то все свое, и не знаем, от кого, что можно ожидать.

Бандитів тепер шукають по всій області. Міліціянти порушили одразу дві кримінальні справи - за фактом розбійного нападу та навмисного вбивства.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.