Нагадати пароль | Реєстрація
Четвер, 28 березня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У Дніпропетровську працівниця пошти вкрала посилку

23 жовтня 2012, 22:43
Дата ефіру/події: Вівторок, 23 жовтня 22:43

Поштовий скандал у Дніпропетровську. Молодик замовив в Інтернеті светра із закордонного сайту, втім пакунка так і не дочекався. Парубок не раз ходив до поштового відділення шукати своє замовлення, доки не зустрів там працівницю, вдягнену в його новий светр. І не аби кого, а заступницю керівника.

Яскравого светра з останньої колекції Микола замовив ще на початку вересня. Розповідає - зазвичай товар з Англії надходить за два тижні, але цього разу чомусь затримали.

Микола Ягорцев, постраждалий:

- Пришла моя невеста и была в шоке, когда увидела вещь, которая больше месяца не может дойти из Англии.

В светрі з посилки на пошті сиділа заступниця керівника відділення. Хлопець і дівчина не розгубилися - одразу сфотографували жінку й показали світлину керівниці поштового відділу.

Микола Ягорцев, постраждалий:

- Я говорю, вот у нас пропала кофта, она на вашем сотруднике. Я могу вам доказать, я знаю размер, знаю бренд, давайте посмотрим на бирку. Они отказались показывать, сказали: может, вам трусы показать.

Нині ці знімки гуляють інтернетом. Їх побачили і в центральному офісі Укрпошти. Відреагували оперативно.

В'ячеслав Нагорний, керівник служби складської безпеки Укрпошти:

- Одразу винна людина, яка в нас працювала заступником, була звільнена з даної посади, також була звільнена жінка - начальник відділення поштового звязку.

Хлопцеві светра повернули. Йому неабияк пощастило. Якби посилку так несподівано не знайшли, замовник не мав би права навіть на компенсацію загубленого. Адже гроші повертають лише за реєстровані поштові відправлення та посилки з оголошеною цінністю.

В'ячеслав Нагорний, керівник служби складської безпеки Укрпошти:

- Міжнародний рекомендований лист, за повну його втрату, згідно статті 18 Закону про поштовий зв'язок, оператор поштового зв'язку має сплачувати 30 спз, за курсом НБУ це становить 250 грн., якщо відбулась повна втрата посилки з оголошеною цінністю, то відшкодовується повністю оголошена цінність цієї посилки та сплачується штраф.

У такому разі клієнт може бути впевнений: Укрпошта або доправить його пакунка, або компенсує вартість. Весь шлях реєстрованого вантажу на спеціальному сайті може простежити й сам відправник. Так робить і киянин Владислав. Хоча й каже - інколи швидкість перевезення дивує.

Владислав Краснопольський, мешканець м.Києва:

- Я сейчас отправил опять посылку с кроссвордами бабушке, она очень сильно любит, и я сейчас смотрю - оно уже четвертый день лежит на цехе Киев, какой-то цех, отдел такой-то. Эффективность работы очень расстраивает.

Втім, за затримку посилки чи листа компенсацій не виплачують. Тож єдине, що залишається клієнтам - чекати.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.