Нагадати пароль | Реєстрація
Субота, 27 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Школярка з Горлівки у п'яній сварці вбила подругу

25 жовтня 2012, 21:50
Дата ефіру/події: Четвер, 25 жовтня 21:50

Жіноча жорстокість. У Горлівці 16-річна дівчина жорстоко вбила на п'ять років старшу подругу. Потім дівчина шкільного віку з цинічністю бувалого рецидивіста намагалася знищити сліди злочину.

Сергій Вендін, кореспондент:

- Драма розігралася в одному з Горлівських будинків. Компанія з двох хлопців та дівчат зібралася тут, аби відзначити якусь подію. За чаркою дівчата й посварилися.

Іван Лапенко, старший слідчий Центрально-Міського РВ міліції м. Горлівки:

- В ходе ссоры горловчанка нанесла множественные раны, более 40 ножевых ранений, кроме этого, избивала ее молотком, разделочной доской, чайником, кирпичем. Молодые люди при этом ничего сделать не могли, потому что у нападавшей был нож и на них бросалась собака-ротвейлер.

Порізала школярка й молодиків. Потім наказала їм сховати тіло загиблої у вигрібній ямі, а ножа - кинути в річку. Усе коїлося увечері, тож свідків не було. Утім сусіди про пригоди мешканців будинку чули давно.

Валентина Данилівна, мешканка м. Горлівки:

- Там жила семья, тоже неблагополучная, сына ихнего посадили. Он женился, взял малолетку. У нее уже в 15 лет был ребенок. Она с ним прожила - еще двое детей. Это его посадили. И вот теперь она вот это ходила и водила.

Олена, мешканка м. Горлівки:

- Родители мужа, который сидит, владеют этим домом. Эта компания уже… Она уже не с мужем приходила. С другими приходила.

Коли трійця сховала тіло загиблої - повернулася на місце злочину, підпалила будинок і втекла.

Павло Панасюк, керівник Горлівського МУ міліції:

- Принятыми мерами розыска, следственно-оперативной группой вместе с сотрудниками уголовного розыска и участковыми инспекторами, в течении дня были установлены и задержаны участники данного преступления.

Тепер школярка за гратами - її звинувачують у навмисному вбивстві. З рештою учасників кривавої гулянки спілкуються слідчі.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.