Нагадати пароль | Реєстрація
Неділя, 28 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

П'яна компанія підстрелила чоловіка в Сумах

25 жовтня 2012, 22:57
Дата ефіру/події: Четвер, 25 жовтня 22:57

Стрілянина в Сумах. На зупинці громадського транспорту поранили чоловіка. Пізно ввечері він повертався додому разом із родичем, аж раптом з'явилася автівка, з якої пролунало кілька пострілів.

Руслан разом зі шваґром того дня завершував об'єкт - працюють в одній бригаді будівельниками. Додому поверталися пізно. Втомлені чоловіки стояли на зупинці в центрі міста, раптом почули галас. 

Руслан Адаменко, постраждалий:

- С машины был слышен громкий смех. Машина ехала, люди там веселились, им было весело. Она отъехала, чувствую, у меня в животе какая-то... ну лишнее что-то, думал, петарду кинули.  Задрал, посмотрел - ну, дырка. Потрогал, была рука вся в крови, взялся здесь, и потеки даже пооставались.

Машина мчала далі, пролунали ще кілька пострілів. На щастя - невлучних. Пораненого одразу повезли в лікарню, де йому терміново зробили операцію. Дружині потім показали кулю, що її витягли з черева чоловіка.

Олена Адаменко, дружина постраждалого:

- Эксперт перемерял своей линеечкой, там около 7.5 мм в диаметре, но она была деформирована, поэтому точный ее диаметр будут устанавливать эксперты-баллисты. На этой марле еще был кусочок чего-то, скорее всего, это была змейка.Т.е. нам очень сильно повезло, что что пуля попала в змейку в мастерке. Т.е., получается, змейка затормозила ее движение.

Тепер невідомих стрільців шукають. У міліції кажуть - і самі здивовані нахабством бешкетників.

Ельвіра Біганова, керівник відділу УМВС України в Сумській області:

- Така подія в Сумах сталася вперше. Міліція проводить усі необхідні заходи, аби встановити зловмисників, що скоїли цей злочин. Але складності розкриття цього злочину: вони запам'ятали лише колір машини і не можуть повідомити ані номера автомобіля, ані його марки.

За фактом бешкету порушено кримінальну справу. Постраждалий чоловік звертається до всіх із проханням допомогти затримати небезпечних гультяїв.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.