Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 26 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Самосуд над педофілами - справедливість чи злочин?

27 жовтня 2012, 12:57
Дата ефіру/події: Субота, 27 жовтня 12:57

Народ проти педофілів. Рух проти збоченців у Росії існує вже давно, нині він докотився до Києва. Члени організації викривають солодунів у соціальних мережах, призначають їм зустріч у людних місцях, удаючи неповнолітніх хлопчиків і дівчаток. Та замість дітей на рандеву приходить купа молодиків. Вони читають ошуканим збоченцям лекції та принижують їх.

- Можно я молчать буду?

- Ну какое молчать, мы вас заставим говорить. Как вас зовут? Представьтесь, пожалуйста, как вас зовут?

- Может, на паузу? Щас объясним? Миша, ставь на паузу.

Отаке відео з'явилося нещодавно в інтернеті. Гурт молодиків активно спонукає до розмови незнайомця. 

- Смотрите, у нас есть два варианта, либо мы вас сдаем в милицию со всей перепиской, либо вы все рассказываете, как есть, нам и уходите с чистой совестью.

- Отпустите! Зачем.

- Сиди не рыпайся, сиди нормально, ты че, не понял? Сиди!

Як виявилося, на чоловіка хлопці вийшли через сайт знайомств. Спілкувалися з ним, вдаючи чотирнадцятирічного підлітка. В переписці дорослий детально описав, якого сексу хотів би з малим. Далі призначив зустріч. Та на неї прийшло кілька молодиків.

- Твоя игрушка? Твоя? А че ты отворачиваешься? Руку держи его, целуй пипиську, целуй её, давай целуй, молодец, поцеловал, смотри в камеру!

Справа нібито шляхетна - педофілів ловити. Та чи законними є без суду і слідства звинувачувати людину у злочині?

Іван Боднарук, юрист:

- Знущання над затриманим, те, що вони затримали і не викликають працівників міліції, також вони не звертаються з заявою до правоохоронних та контролюючих органів, це - порушення, вони вчиняють адміністративне правопорушення. Це дрібне хуліганство, за що можна понести відповідальність до 15 діб арешту.

Юрій Ірхін, психолог:

- Этот благородный мотив перекрывается стремлением к самосуду, а самосуд - это такое точно преступление, может, даже хуже, по одной простой причине: самосуд совершается над уже готовым преступником, а преступник должен быт подвержен суду.

Боротися з педофілами - це схвально, кажуть правоохоронці. Але - не такими методами. Бо лови більше схожі на розваги агресивної молоді. І до міліції з жодною заявою ніхто не звернувся.

Володимир Поліщук, керівник управління МВС України:

- Злочини подібного характеру розслідують наші управління по боротьбі зі злочинам, повязаними з торгівлею людьми, а також з кіберзлочинністю, і є результати такої роботи. Вони документують від початку до кінця, що дає підстави порушувати кримінальні справи.

Правоохоронці кажуть - лише суд може назвати людину злочинцем. А не гурт молодиків, які знущаються, бо розуміють - знеславлена жертва до міліції не піде.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
Я бы педофила за то что они издеваются над нашими детьми посадила бы как во времена ИВАНА ГРОЗНОГО на КОЛ. Пусть бы ГАД узнал, что такое БОЛЬ в последние минуты жизни. ПЕДОФИЛОВ жалеть не нужно ,они детей не жалеют и уже так обнаглели что их преступления в Украине набирают все большие масштабы. А депутаты 8-го созыва от БПП и НАРОДНОГО фронта только об своем обогащении и думают -этим ГИЕНАМ не до детей,они УКРАИНУ разграбили так, что смотреть больно.
ТАТА 05.07.2019, 03:31 ответить
Молодцы! Жопу порвать ему еще надо было, что бы не повадно было, урод.... Это они его еще пожалели! Таких нельзя жалеть, таких на кол садить надо!
Гость 31.10.2012, 08:58 ответить
Согласен, Но вскоре будем бороться с наркоманами и т.д.,менты у нас бедные, они работать не собираются - посмотри на каких машинах ездят при нищенской зарплате. спасение утопающих дело рук самих утопающих.
гость2 04.11.2012, 14:41 ответить

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.