Нагадати пароль | Реєстрація
Середа, 24 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У Рівному стріляли в бізнесмена

29 жовтня 2012, 21:40
Дата ефіру/події: Понеділок, 29 жовтня 21:40

В Рівному скоїли замах на місцевого підприємця. 37-річний чоловік увечері повертався додому, раптом почув постріли. Невідомий випустив кілька куль бізнесменові у спину. Поранений тепер у реанімації в тяжкому стані.

Того вечора бізнесмен поставив автомобіля на стоянку і йшов до будинку. Раптом почув якийсь шум позаду, за мить - пролунали постріли.

Віталій, батько постраждалого:

- Чотири чи п'ять пострілів було. Він, коротше, впав і лежав, ще вспів подзвонити жінці. Поки вона вийшла, сусіди визвали швидку. З речей його нічого не забрали, був кошельок з грошима, було трошки грошей, ключі від машини.

З чотирма кульовими ранами чоловіка в тяжкому стані доправили до реанімації.

Олександр Бучак, анестезіолог Рівненської обласної лікарні:

- Було пошкоджено нирку, селезінку і шлунок, печінку. Нирку і селезінку внаслідок пошкодження видалено.

Лікарі кажуть, від травм у пацієнта розвивається синдром поліорганної недостатності. Це коли життєво важливі органи у стані зниженої функціональності. Чи виживе постраждалий - поки невідомо. Міліція розшукує стрільця та можливих свідків.

Тамара Лисенко, керівник відділу УМВС України в Рівненській області:

- Поки що у слідства дуже мало інформації, що там відбулося насправді. Порушено кримінальну справу за фактом хуліганства, яка передбачає покарання від трьох до семи років.

Чи пов'язаний цей напад із професійною діяльністю підприємця - перевіряють. Натепер відомо, що бізнесмен заходився коло перевезень.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.