Нагадати пароль | Реєстрація
Четвер, 23 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Наркоман з гранатою напав на медсестру в Сумах

31 жовтня 2012, 09:52
Дата ефіру/події: Середа, 31 жовтня 09:52

По дозу - з гранатою. У Сумах 20-річний хлопець украв у наркологічному диспансері сильні пігулки, погрожуючи медсестрі вибухом. Перелякана жінка не чинила опору молодикові, але покликала на допомогу. Втім, затримати нападника не змогли ні охоронці медичного закладу, ні пацієнти, що кинулися навздогін.

У наркодиспансері хлопець щодня отримував пігулки та ін'єкції замісної терапії. Дозу одержав і цього разу, але додому не пішов. Дочекався, коли сестра понесла решту препарату до сейфа, притулив до її шиї металевого предмета.

Любов Кривошей, медсестра Сумського обласного наркодиспансеру:

- Перше, що мені кинулось в очі, що це не ніж, думала, що це розіграш, але потім, коли рука хлопця потягнулась до коробків, в яких були наркотичні засоби, я зрозуміла, що хочуть відібрати ці таблетки.

Парубок вибив із рук коробку, поквапом позбирав пігулки, що розсипалися, й кинувся навтікача.

Любов Кривошей, медсестра Сумського обласного наркодиспансеру:

- Я почала кричати. На мій крик прибігла охорониця з другого поверху, але він уже вспів вискочити на вулицю. Пацієнти кинулись слідом за цим хлопцем, вони його наздогнали, але він показав, що у нього граната, і вони оставили його.

Де зловмисник, правоохоронці дізналися швидко.

Юрій Верченко, оперуповноважений Сумського МУ міліції:

- Было установлено, где он может находиться, выехали туда. Нами он был задержан, также было установлено, что он уже на протяжении длительного времени употребляет наркотики, судим ранее за данный вид преступления.

Хлопець одразу віддав гранату, яка виявилася муляжем, і повернув пігулки. Щоправда, з майже 4 десятків украдених залишилося не більше десяти.

Затриманий:

- Как произошло, как я напал на женщину, наркотики забрал - этого я уже не помню, помню, спустися на этаж ниже. И все.

Юнак розповів, що вже не раз намагався вилікуватися від наркозалежності, тримався з півроку, далі - знову доза. І важчий наркотик. Тепер молодикові майже 8 років сидіти за гратами.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.