Нагадати пароль | Реєстрація
Неділя, 6 жовтня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У Дніпропетровській області рецидивіст згвалтував та вбив дівчинку

31 жовтня 2012, 20:27
Дата ефіру/події: Середа, 31 жовтня 20:27

Заманив, згвалтував та вбив. Страшний злочин, що шокував усю Дніпропетровщину, розкрито. 8-річну дівчинку, яка зникла кілька днів тому, знайшли... Мертвою. Її задушив і поховав у власному підвалі тюряжник, що вже відсидів за схожий злочин. Як і того разу, нелюд спочатку згвалтував дитину.

Це жахіття розпочалося суботнього вечора. До міліції зателефонувала 27-річна мешканка селища Чумаків. Жінка плакала та благала допомогти.

Ірина Качинська, керівник відділу ГУ МВС України у Дніпропетровській області:

- 27 октября около 14.00 ее малолетняя дочь Лиза, восьми лет, пошла кататься на роликовых коньках и до сего времени домой не пришла.

Три доби Лізу шукали міліція, солдати та чи не всі знайомі родини. По місцевому телебаченню знімка зниклої дитини показали десятки разів. Сподівалися на щасливий фінал. Та за кілька день сім'ю шокували новиною. Оперативники затримали 38-річного сусіда. Тюряжник зі стажем зізнався у страшному злочині.

Генадій Солдатенко, заступник керівника управління ГУ МВС України у Дніпропетровській області:

- Был в поле зрения правоохранительных органов. В 2001 году осужден за изнасилование малолетней. Отбыл наказание, освободился в августе 2011 года.

Вже після затримання нелюд розповів, що в суботу добряче випив й вештаючись селом побачив 8-річну сусідську дитину.

Ірина Качинська, керівник відділу ГУ МВС України у Дніпропетровській області:

- Под предлогом посмотреть его мобильный телефон он пригласил девочку на территорию хозпостроек, которые находились недалеко от места жительства ребенка в селе Чумаки. Изнасиловал ее и лишил жизни.

Вночі тіло школярки зловмисник перетягнув на власне подвір'я, де в підвалі закопав. Місце схову заклав цеглою. Та вбивцю-гвалтівника все одно знайшли.

Генадій Солдатенко, заступник керівника управління ГУ МВС України у Дніпропетровській області:

- Данное преступление относится к категории особо тяжких. Ответственность за совершение подобного рода деяний от 10 до 15 лет лишения свободы или пожизненное лишение свободы.

Втім правоохоронці певні, сидітиме нелюд за гратами все своє життя.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.