Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 3 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Жителі Одеської області затримали грабіжника фермерів

31 жовтня 2012, 22:17
Дата ефіру/події: Середа, 31 жовтня 22:17

На Одещині знову напали на фермерів - вже вчетверте за останні два місяці. Цього разу аграрія намагалися зарізати, та закривавлений чоловік почав чинити опір, ще й намагався затримати кривдника. Спіймати злочинця постраждалому допомогли друзі. Вони передали нападника міліціянтам. Але селяни твердять - правоохоронці бандита відпустили.

Цього разу напали на фермера в селі Гольмі, що в Балтському районі. О дев'ятій ранку аграрій повернувся з роботи, поставив машину та пішов до будинку. Цієї миті на нього з ножем наскочив невідомий.

Євген Семко, батько постраждалого:

- Чотири ножових поранення в живіт. І руки порізав, вони із ним боролися.

Коли злочинець зрозумів, що фермер чинить опір, вирішив утекти. Закривавлений аграрій зателефонував друзям, і сам намагався наздогнати бандита.

Іван Лісовський, друг постраждалого:

- Він мені говоре, що мене підрізали і він утік на поле, тоді я поняв, що його надо на полі шукати. Я начав наверх підійматись Камазом і згори я побачив, що він у кукурудзі. І тільки до кукурудзи доїхали, а він піднявся, видно, хотів бігти, ну тут ми його піймали.

Бандита передали до рук правоохоронців. У цей час постраждалого фермера ледь живого забрала швидка. Він кілька діб був на межі життя і смерті.

Сергій Панчишин, лікар Балтської районної лікарні:

- Повреждение селезенки, селезенка удалена, повреждение диафрагмы, скажем так, с проникновением в левую плевральную полость, ушита. Резанные раны пальцев кисти, ушиты.

Водночас селом поповзли чутки, що в день затримання нападника й відпустили з відділку.  

Борис Загородній, фермер:

- Ну, як можна, людина в крові, спіймали, заловили, вещі його найшли і ввечері відпустити. Да це ганьбище!

Журналісти намагалися довідатися, чи справді різун на волі, проте чіткої відповіді так і не почули.

Олександр Бесараб, черговий Балтського РВ міліції:

- Со вторника прошлой недели весь личный состав занят на выборы и сейчас вот до сих пор. Связь очень плохая, потому что люди  могут быть где-то в дороге, соответственно, я пока ещё не дозвонился. 

Та в обласній міліції - більше інформації. Там сповістили - затриманий у лікарні.

Володимир Шаблієнко, речник ГУ МВС України в Одеській області:

- Він в райвідділ не доставлявся, він сразу був доставлений до районної лікарні, так как йому необхідно було надання медичної допомоги, тому що під час затримання місцеві жителі намагалися вчинити самосуд. І він був переведений до обласної лікарні і вже тут, під охороною Балтської міліції так і працівників карного розшуку обласного управління він перебуває й досі.

І додали - проти нападника порушили кримінальну справу за статтею "Замах на вбивство".

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.